Min nevetett a lány? Rajtam, a kutyán vagy valami máson?
Angol bulldogom van, séta után jöttünk haza, szegény nehezen veszi a levegőt és sok idő volt, mire fálmászott a lépcsőn. Közben meg állt a lány és fogta a liftajtót. Már itt nagyon mosolygott, de a liftben kitört belőle a röhögés, nem tudom azért, mert a kutya nem kap levegőt vagy én rontottam el valamit. Nem telefonozott, és fülhallgatót sem láttam nála
17F a lány velem egy korú
Volt már párszor, hogy egyedül hazafelé menet az utcán vagy buszon, random hülyeség eszembe jutott és felnyeritettem, röhögéstől szakadva mentem haza. Nem tudom mit gondolt, aki látott, bár nem is érdekel.
Lehet, hogy a lánynál is egy vicces emlékkel kezdődött, aztán még jött a kutyád is...
Nagyon cukik a bulltype kutyak! Nekem is ilyen van. En is mosolygok,ha latok ilyet. Annyira imadom oket. Ah rogognek meg nyaltenger. Biztos,h imadja o is a kutyad. Naon cuki lehet 😘
Legkozelebb kerdezd meg,h min nevetwtt legutobb: jo ismerkedesi alap is!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!