Milyen Erdélyben élni?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, aki szeretné hogy költözzek oda hozzá, de még nem jártam ott soha, és egész életemben Budapesten éltem. Minden érdekelne.2022. aug. 9. 20:08
1/4 anonim válasza:
Kicsit több a fa mint Budapesten (MÉG), meg van arra néhány medve.
2/4 anonim válasza:
Románia, románul beszélnek. Biztosan sok előnye is lesz, de az ország anyanyelve román.Pörgősebb, keményebb az élet.
3/4 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja, hogy szinte csak magyarok élnek, és alapból magyarul is beszélnek, ő sem tud románul.
2022. aug. 10. 19:22
4/4 anonim válasza:
Erdély nagyon -nagy, akkor valószínűleg a székelyekhez mégy. Más ország, más világ, nagyon sok előnnyel, egy kicsit bizalmatlanok lesznek az elején, de valahol irigyellek. Hajrá! Ami itt van,annál jobb lesz. Román részről lesz egyfajta román gőg, de ha nem megy át sovinizmusba, kezelhető. Sajnos, most már ők vannak otthon. Ha nem piszkálod Erdély kérdését, békén hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!