Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire szereted azt a...

Mennyire szereted azt a helyet ahol jelenleg most élsz?

Figyelt kérdés

Melyik megye az?

Ha esetleg publikus akkor megyén belül is megnevezheted.

2022. aug. 4. 23:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Szolnok, gyűlölöm
2022. aug. 4. 23:23
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
Budapest Zugló, imádom.
2022. aug. 4. 23:25
 3/30 NemFogodKitalálni ***** válasza:
90%
Finnország, imádom.
2022. aug. 4. 23:32
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Velence, Fejér, imádom a hibáival együtt.
2022. aug. 4. 23:36
 5/30 anonim válasza:
91%
Zalaegerszegen élek, és eléggé ambivalens érzésem van a településsel kapcsolatban. Sok a roma, fejlődésben látványosan visszamaradt város. Ennek ellenére pozitívumként felhozhatom, hogy csendes környék, hiszen pici városról beszélünk. Csak a modernebb szolgáltatások hiánya nevetséges.
2022. aug. 4. 23:42
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Bács-Kiskun Vármegye. 😂

Szeretni nem szeretem, mert olyan "semmi értelmes dolog nincs itt" feeling.

2022. aug. 4. 23:43
 7/30 eznemlényeges ***** válasza:
100%
Budapest, Békásmegyeren élek. Elég jó kis környék, nyugodt, kedves szomszédokkal. Ahhoz képest hogy egy falu nagyon közel van a legtöbb dolog, 1 órán belül eljutok Budapest legtöbb részére.
2022. aug. 4. 23:52
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Szintén Bács-Kiskun vármegye.

Valóban nincs itt semmi, csak a száraz puszta, lassan sivatag. Nagyon vágyom el innen valami hegyes-erdős helyre, Pilis, Mátra, Bakony.

Pár héten belül ha minden jól megy költözök innen Jász-Nagykun-Szolnok megye legészakibb csücskébe, a Mátra lábához. Nem éppen oda vágyódtam, de ez is valami. Viszont most, hogy ilyen elérhető lett a költözés, azért tudom, hogy hiányozni fog a mostani hely. Nem a puszta miatt. Hanem mert felépítettem itt egy közösséget, amit sajnos itt kell hagyjak és totál ismeretlenek közé kerülök.

2022. aug. 4. 23:53
 9/30 anonim ***** válasza:
90%
Hévíz és imádom, cigány mentes és szép.
2022. aug. 4. 23:53
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Komárom-Esztergom, és utálom. Cigányok, üvöltöző szomszédok, alig van munkalehetőség, kutyát se lehet sétáltatni nyugodtan mert egyrészt az összes többi idióta ugat össze vissza, másrészt naponta meglép legalább 2 házból egy-egy kutya, aztán ki tudja melyik hogyan reagál ránk...
2022. aug. 4. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!