Mennyire szereted azt a helyet ahol jelenleg most élsz?
Figyelt kérdés
Melyik megye az?
Ha esetleg publikus akkor megyén belül is megnevezheted.
2022. aug. 4. 23:22
4/30 anonim válasza:
Velence, Fejér, imádom a hibáival együtt.
5/30 anonim válasza:
Zalaegerszegen élek, és eléggé ambivalens érzésem van a településsel kapcsolatban. Sok a roma, fejlődésben látványosan visszamaradt város. Ennek ellenére pozitívumként felhozhatom, hogy csendes környék, hiszen pici városról beszélünk. Csak a modernebb szolgáltatások hiánya nevetséges.
6/30 anonim válasza:
Bács-Kiskun Vármegye. 😂
Szeretni nem szeretem, mert olyan "semmi értelmes dolog nincs itt" feeling.
7/30 eznemlényeges válasza:
Budapest, Békásmegyeren élek. Elég jó kis környék, nyugodt, kedves szomszédokkal. Ahhoz képest hogy egy falu nagyon közel van a legtöbb dolog, 1 órán belül eljutok Budapest legtöbb részére.
8/30 anonim válasza:
Szintén Bács-Kiskun vármegye.
Valóban nincs itt semmi, csak a száraz puszta, lassan sivatag. Nagyon vágyom el innen valami hegyes-erdős helyre, Pilis, Mátra, Bakony.
Pár héten belül ha minden jól megy költözök innen Jász-Nagykun-Szolnok megye legészakibb csücskébe, a Mátra lábához. Nem éppen oda vágyódtam, de ez is valami. Viszont most, hogy ilyen elérhető lett a költözés, azért tudom, hogy hiányozni fog a mostani hely. Nem a puszta miatt. Hanem mert felépítettem itt egy közösséget, amit sajnos itt kell hagyjak és totál ismeretlenek közé kerülök.
9/30 anonim válasza:
Hévíz és imádom, cigány mentes és szép.
10/30 anonim válasza:
Komárom-Esztergom, és utálom. Cigányok, üvöltöző szomszédok, alig van munkalehetőség, kutyát se lehet sétáltatni nyugodtan mert egyrészt az összes többi idióta ugat össze vissza, másrészt naponta meglép legalább 2 házból egy-egy kutya, aztán ki tudja melyik hogyan reagál ránk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!