Magyarországon van cigánymentes környék?
Figyelt kérdés
Ezt nem úgy értem, hogy csak egy település, hanem egy egész kistérség, mondjuk egy 20 km-es övezet. Egy biztonságos, tiszta, élhető, színmagyar környék. Van ilyen?2022. júl. 19. 13:11
11/14 anonim válasza:
Én veszprémi vagyok, nem mondom, hogy nincsenek, de nem igazán sűrűn fordulnak elő.
12/14 anonim válasza:
Ha megteremtenénk magunknak,az egész országban egy darab nem lenne.
13/14 Waff válasza:
Azért az 5 millió fő túlzás, az 1 millió fő meg kevés. Szerintem ma Magyarországon kb 2,5-3 millió cigány él, de számukat csak becsülni lehet, viszont ha járod az országot akkor kb látod a lakosság összetételét. A keleti részekben, főleg kistérségekben jelentősen többségbe vannak, s nyugati országrészben kissebbségben. Olyan hogy cigánymentes környék nyilván van, de ezek kissebb területek, nem egy egész kistérség.
14/14 anonim válasza:
"s nyugati országrészben kissebbségben"
A statisztikát rontja Érd, Ercsi-Savanyúrét, Tatabánya, Sinatelep, Dunaújváros, Székesfehérvár, Dorog, Esztergom stb.
Lehet még jobb a helyzet, mint pl. Ózdon vagy Miskolcon, de azért igen-igen ROSSZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!