Magyarországon a legtöbb kórházban mostanában katonák (is) vannak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 23:02
1/7 anonim válasza:
Amikor voltam oltáson, volt egy "pár".
2/7 anonim válasza:
Igen, hajdú biharban legalábbis igen
3/7 anonim válasza:
Vannak, vannak. Jól is teszik hogy beosztják őket oda, a járvány kezdete óta történtek csúnya dolgok itthon.
4/7 anonim válasza:
Én nem szoktam kórházba járni azon kívül, hogy adtak oltást. Annyira feszült a helyzet ott, hogy szükség van katonákra?
5/7 anonim válasza:
Nem feszült a helyzet de rengeteg értetlen ember van aki látja hogy ott a kézfertőtlenítő (ingyen is van) és olyan szépen megy befele, meg maszk nélkül mintha semmi gond nem lenne. Mielőtt elkezdték az oltást ha katona nem volt ott éppen akkor is ezt csinálták. Meg segítenek a triázsolásban mert az ápolók el vannak havazva és egyszerűen nincs ember
6/7 anonim válasza:
En jártam most kórházban. Rendelesen, ami az osztalyon volt a helyzet miatt..ott is lattam, vittek el a kajas ládákat
7/7 anonim válasza:
Igen a legtöbb kórházban vannak katonák. Egészen múlt év novembere óta, vannak akik azóta egyfolytában kórházszolgálatot látnak el. A feladatuk elsősorban nem a páciensekkel való foglalkozás hanem a kórházi személyzet mentesítése, az olyan munkák elvégzése amit eddig ugyan a nővérek, ápoló végeztek, de a katonák is simán el tudják végezni (a betegek ápolása nem ilyen) pl.: logisztikai feladatok, kapu felügyelet, lázmérés stb. Ahol különösebb interakcióba a kerülnek a páciensekkel azok az oltópontok, ha kell kísérgetik, segítik az oltásra várókat.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!