Magyarországon van cigánymentes környék?
attól függ, mi a célod. városokban biztonságban vagy,ha nem arra mész, ahol ők élnek koncentráltan. tehát ha vannak is,de kikerülöd azokat a helyeket,akkor sztem biztonságban vagy.
Itt is van olyna városrész Egerben, ahol ők élnek, de a többi részen elenyésző, még soha nem volt gondom.
Laktam Budapesten ,igaz a Budai részen, de szintén ezt tudom mondani.
ha nem laksz kifejezetten problémás környéken, akkor nem kell tartanod túlzottan.
a városnál lejjebb levő szinteket nem ismerem, de sztem ha találsz olyan települést, ahol nem nagyon laknak, vagy rendesebbek, akkor gondolom ott sincs gond.
Vannak régiók, ahol jobban tömörülnek, ezeket célszerű elkerülni, máshol nem gondolom, hogy veszélyben lennél,ha az adott településen nincs gond.
A másik, hogy bár kultúrálisan igen különböznek, amiatt én sem szívesen laknék velük, de köztük is vannak normálisak és sztem,ha normálisna állsz hozzájuk, barátságosan, elfogadóan, akkor nagy részükkel ki lehet jönni. De ez persze egyénfüggő.
De nem kell velük éreztetni, hogy lenézed őket,ha talákozol velük és, akkor ők is lojálisabbak elsznek, vagy nem foglalkoznak veled.
Senki sem szereti, ha lenézik, lekezelik, tehát én úgy gondolom a konfliktusok egy része ebből ered és nem kifejezetten, azért, mert cigánnyal van dolgod.
Vannak városok, ahol a cigány életmódot élők külön vannak, van egy-két utca pl. ahol laknak.
Roma etnikumúak laknak a belvárosban is, de azokkal meg nem lesz gondod. Mert a neveletlenségből adódó életmód a gond, nem a bőrszín.
Nem tudom mi a kevés neked.Én Győrbe élek.Győr 20km-es sugarú körzetében szinte minden részen vannak cigánylakta települések.És Győrbe is vannak kimondott városrészek, ahol mintha erősebben sütne a napocska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!