Adott egy 3 emeletes tégla társasház. A földszinti lakók fával fűtenek a gyűjtőkéménybe. Mit lehet tenni ez ellen?
Vagyis az ellen, hogy én a zárószinten élek, és frissen felújított lakásomba jön be a koromszag a falon keresztül.
64 lakásos lakótömbben lehet még fával tüzelni? Kéményt ki kell béleltetni?
Kezd a türelmem fogyni.
Ez a katasztrófavédelem hatásköre:
7-es! De vannak ám! Na, most akkor leírom. Bányász-lakótelep, 1951-ben épült. 4 tömb. 64,64,32,32 lakás. Mindegyik alápincézett, minden lakónak van egy kis lyuka, 4 nm körül. Hasonlít a hitlerbunkerre. :D
A 64 lakásos tömbben kb. 50 lakásban van gázfűtés, a többiben fa. Odaborítják a lépcsőház bejáratához a kuglikat, vagy a méterfát, és ott vágják fel.
Mindig megyek a lépcsőházban, és az ajtóban ott van a csíkos szatyor tele fával. És hangsúlyozom magyarok!
A közös képviselő annyit mondott, tudtam, hova jövök. Köszi bmeg!
Van egy garázssor 50 m-re, és felfogják hordókban a vizet a tetőről. És mennek vödrökkel a vécét leönteni. Van aki 4 éve nem fizetett vízdíjat. Az a közös költségből jön le. Na, ilyenek vannak. És állítólag kulturált hely. Kinek mi.
Én is átálltam.
Szeptember óta nincs gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!