Ha a társasházbeli alsó szomszédunk cirkót akar rákötni a fürdőszobai gyűjtőkéményre mit tudok tenni?
Négyemeletes házban lakunk, az első emeleten már ősidők óta van cirkó, és rákötve a gyűjtőkéményünkre. Mi a harmadikon lakunk, most az alattunk lévő lakást verik szét és gondolom cirkót fognak bekötni (a konvektor szellőzőjét kiszedték, és láttam a radiátorokat). Nagyon nem értek a témához sajna, de azt olvastam, hogy nem nagyon lehetne gyűjtőkéményre folyamatos üzemű berendezést rákötni, és itt nem is lenne így rákötve, hanem kettő). Természetesen meg akarom ezt beszélni a szomszéddal, de külföldön lakik tán, és ritkán van itthon, meg a másik,h amikor alsó szomszédot elárasztotta vízzel a felújítás alatt, vele elég flegma volt. Szóval összességében abban kérném annak a segítségét, aki kicsit is ért ehhez, illetve esetleg volt már hasonló cipőben, h helytálló-e egyáltalán az infóm a gyűjtőkéményt illetően, illetve, hogyha a szomszéddal majdan nem jutnék dűlőre, akkor önkormányzathoz forduljak, vagy kéményseprőkhöz? Nyilván,de ők mit tudnának tenni, ami tényleg érdemi megoldás lenne?
Köszi előre is a válaszokat!
Vannak már olyan cirkók is ,amelyeket a konvektor helyére
lehet beépiteni.Az égéstermék pont úgy távozik,mint eddig.Ezek csak akkora lánggal égnek ,mint egy konvektor.
1 voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!