Szolgalmi utas hàzak?
Akik ilyen szolgalmi utas hàzba laknak azoknak nem rossz hogy àt kell kajtatni a szomszed hazon/ablakai alatt hogy eljuss a sajat hazadig?
Miert vesz valaki ilyen hazat?
Mostanaban nagyon sok ilyen van.
Nekem a hétvégi házam ilyen, eredetileg a szüleimé volt. Tulajdonképpen olyan, mint egy függőfolyosós házban lakni. Nálunk szerencsére az összes szomszéd haver, ezért nem zavaró.
N
Darabolják a telket.
Ez az oka.
Gödöllőn 30 Milla egy telek, annyiért lehet te is hagynád.
A miénk ilyennek mondható, mert az emelet egy lakás, és a földszint is egy lakás. Az emeleti bejárat hátul van, a kert szeparált. Nekem át kell mennem a szomszéd telkén, mire eljutok a hátsóbejáratig.
Meg lehet szokni, a miértre meg nyilvánn az a válasz, hogy ezt tudta megvenni az illető.
Nekem első lakásom, nagyon szeretem. a telek itt 1800 nm, nem lepne meg ha később építkezne még rá valaki, az meg az én részemen caplatna át. A panelnál még mindig jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!