Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit vàlasszunk; panel vàrosban...

Mit vàlasszunk; panel vàrosban vagy töle 18 km re faluban kertes hàz?

Figyelt kérdés

Àrban azonos kb. Legjobb a vàrosban kertes lenne de nincs annyi pénzünk és túlzottan eladòsodni sem szeretnénk.

A vàros kb 28-30 ezer fös a falu kb 2000-3000fös lakossàgú.

Amit szeretnénk 2 szoba konyha fürdö ezek alapok szerintem. Gàz jò lenne de megoldjuk ha nincs kandallòval falu esetén.

2022. jún. 24. 17:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A panel sok szempontból praktikusabb.
2022. jún. 24. 19:54
 12/22 A kérdező kommentje:

10 Még én nemtudom hol kapok munkàt.Mindketten faluban nöttünk fel az szòl mellette, lehet a panelt meg sem tudnànk szokni. Pàrom szeretne kutyàt azt ugye panelben nem a legjobb. Gyerek téma mèg nem aktuàlis de ahhoz inkàbb a kertes passzolna kint jàtszani stb.

Bàr az meg a panel mellett szòl, hogy akkor nem kellene 2 autò.

2022. jún. 24. 20:10
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Falu.

Panelben mindig hallod a szomszedban levo zajt es a varosi zajt

2022. jún. 24. 20:27
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Én a panelt választanám. Vidéken nőttem fel egy kertes házban, de kb. 13 éves koromig élveztem, utána inkább csak nyüglődtem… Utáltam, hogy mindenért (nem csak ruhák, műszaki cikkek stb. miatt, de egy sima hétköznapi bevásárlás miatt is) be kell menni a városba, autó nélkül pedig nem is lehet létezni. Helyben nem volt tanulási lehetőség, se munka. Semmi élet nem volt, nem voltak programok, nem lehetett beülni sehova egy kávéra stb. Egy kertes házzal rengeteg munka van, házon belül és kívül is, télen-nyáron. Ugyanúgy hangos volt csak nem az utca zaja vagy a szomszéd zuhanyzása hallatszott át, hanem a láncfűrész, kiabálás, a kutyák ugatása stb. Én soha többet nem költöznék vidékre, ezek miatt.
2022. jún. 24. 21:06
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
Érdemes ilyen esetben pár hónapra albiba menni és megnézni, milyen egyik vagy másik ingatlanban az élet. Ha belefér persze
2022. jún. 24. 22:15
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
18 km nincs messze,ha nincs bazi nagy dugó 20 perc alatt be lehet érni,az nem vészes.Szerintem megér annyit a nagyobb ház és nyugodtabb környezet ha azt preferáljátok.
2022. jún. 25. 05:50
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
14# szar helyen voltál
2022. jún. 25. 09:14
 18/22 anonim ***** válasza:
96%
17# Hát egy átlag vidéki település ilyen.
2022. jún. 25. 10:45
 19/22 A kérdező kommentje:
15 Sajnos erre nincs idö, a faluban kinézett hàzra van màs jelentkezö is. Panelt talàlnànk màsikat abbòl van böven de abban a faluban ami jò lenne van 5 db eladò hàz és abbòl 3 nekünk túl nagy /emeletes/ nah meg dràga és a maradék 2 ami opciò.
2022. jún. 25. 11:17
 20/22 anonim ***** válasza:
54%
Mivel mindketten kertes házban nőttetek fel, valószínűleg a vele járó problémákat könnyebben meg tudnátok szokni, mint az esetlegesen a panellal felmerülőket.
2022. jún. 25. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!