Falu, ha nagyon unatkoztok. (hangyák, bogarak a házban, patkány a padláson, fűkaszálás, jégeső szétveri a tetőt, kerítésfestés, favágás, gallyazás, blablabla.....)
2022. jún. 24. 17:17
5/22 anonim válasza:
Nem mijdegy hogy a varoshoz kotodtok munka miatt, vagy pl home officebol dolgoztok? Stb
2022. jún. 24. 17:21
6/22 A kérdező kommentje:
5 Pàrom a vàrosban dolgozik,autòval jàr be. Én még tanulok.
2022. jún. 24. 17:30
7/22 anonim válasza:
Amelyik nektek szimpatikus. Én inkább a panel mellett döntenék, de mint látod, más nem így gondolja.
2022. jún. 24. 17:39
8/22 anonim válasza:
Az biztos, hogy egy azonos áron vett vidéki ház hosszú távon többe kerül az utazás és a kert miatt. A panelt megveszed, 5-10 év múlva kap egy tisztasági festést és elvan újabb 5-10 évig. Bármi történik a lakáson kívül, intézi a közös képviselő.
2022. jún. 24. 17:41
9/22 anonim válasza:
A házzal több a gond, de több az öröm és a lehetőség is.
(Én nem tudnék hosszú távon úgy élni, hogy ne tudjak kimenni a kertbe.)
2022. jún. 24. 17:49
10/22 anonim válasza:
te tanulsz, párod is a városhoz kötődik, most akkor mi a kérdés tkp? falu nagyonmaximum akkor, ha van két kocsitok és/vagy olyan tömegközlekedés, amivel télen-nyáron fél óra alatt benn vagytok a nap bármilyen szakaszában.
amennyiben akartok gyereket, azt is érdemes átgondolni, hogy van-e (és lesz-e még öt-tíz év múlva) óvoda, iskola, szabadidős lehetőségek a faluban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!