A szomszéd gyereke naponta többször átrúgja a labdát ez teljesen normális?
Figyelt kérdés
A kerítést mi csináltattuk normál magasságú tehát nem alacsony de a gyerek folyamatosan átrúgja a focit.Nem is ez a fő gond hanem hogy abban a pillanatban jönnek át kiabálni hogy jó napot helló...stb Már nagyon zavaró ..Velem is előfordult hogy átdobta véletlen a kislányom a mamánál de akkor nem zaklattuk vele a szomszédot, megvártuk amíg megtalálta a labdát és visszadobta. Ők meg úgy tesznek mintha még én lennék a hibás ha nem tudom azonnal visszadobni mert pl délutáni sziesztázok.2022. jún. 14. 08:58
31/36 anonim válasza:
A szomszédok beleegyezése kell hozzá, mert az én házam tetejét szarják össze minden röptetés alkalmával.
32/36 anonim válasza:
Csak a gyereket sajnálom,hogy a szülei egyből ugranak neki. Milyen felnőtt lesz így belőle?
Kérdező! Nyugodtan mond meg a szüleinek,hogy ez volt az utolsó,hogy te labdaszedőt játszassz. Neked erre se időd se energiád nincs! Határozottan !
33/36 anonim válasza:
#24:
Jó, nem kell 50 féleképpen leírnod ugyanazt, oké? Te nyámnyila vagy, mindent mindenkire ráhagysz, mások viszont nem ilyenek, ezt meg próbáld TE elfogadni. Nem vagyunk egyformák.
35/36 anonim válasza:
Elég hamar megunnám és lyukasan adnám vissza
36/36 anonim válasza:
Akkor meg a rendőröket hívnám ki zaklatásért, ha a szülők tobzódnának a kapum előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!