A szomszéd gyereke naponta többször átrúgja a labdát ez teljesen normális?
19: Nem ez a normális. A normális az, ha néha-néha átmegy a labda. De hogy naponta többször is? Meg hogy nem hagyják a szomszédot pihenni és azonnal ugrania kell? Ezek nem normálisan.
Még egy kisgyerek is megtanulja, ha 3x szólnak neki, hogy vigyázzon és ne a szomszédba rugdossa a labdát.
Emberek élnek egymás mellett, és mindenki csinál olyan dolgokat, ami a másiknak zavaró, csak sokan azt hiszitek, hogy ti nem.
Az egyik utcánkban élő 20 éves kiscsaj minden nap a házunk előtt szaratja a kutyáját. A szemben élő szomszéd éjszaka szeret kopácsolni, a lányai meg imádnak házibulit szervezni. A másik, akinek mindig jár a szája a gyerekek miatt, galambokat tenyészt, pedig a szomszédok engedélye nélkül nem tehetné, simán feljelenthetném, ha olyan lennék, mint ő. Van macska fanatikusunk is, akinek az állatai bejárnak hozzánk rendszeresen, beletojtak a gyerek homokozójába, levadásszák a kertembe járó kismadarakat. És akkor még ott vannak hétvégén fűnyírósok, meg a másik, akinél úgy üvölt a zene, hogy a saját udvaromban nem hallom a saját hangom. Egy másiknál meg van 2 gyerek, ők meg hangosan játszanak délutánonként. Ez van, a felnőtt emberek is zavaróak tudnak lenni, csak nekik senki sem akar szólni.
Nekem is ilyen szomszédom van. Fog ez még fejlődni is.
Egyszer kint voltam a kertben mikor átrúgták a labdát, lazán jött volna be a kapun valamelyik tetű. Nyitotta volna, de be volt zárva. Olyan is volt hogy rajtakaptam, hogy mászott volna át.
Ezek igazi férgek.
24.
Miért is kellene engedély a galambokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!