Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd gyereke naponta...

A szomszéd gyereke naponta többször átrúgja a labdát ez teljesen normális?

Figyelt kérdés
A kerítést mi csináltattuk normál magasságú tehát nem alacsony de a gyerek folyamatosan átrúgja a focit.Nem is ez a fő gond hanem hogy abban a pillanatban jönnek át kiabálni hogy jó napot helló...stb Már nagyon zavaró ..Velem is előfordult hogy átdobta véletlen a kislányom a mamánál de akkor nem zaklattuk vele a szomszédot, megvártuk amíg megtalálta a labdát és visszadobta. Ők meg úgy tesznek mintha még én lennék a hibás ha nem tudom azonnal visszadobni mert pl délutáni sziesztázok.
2022. jún. 14. 08:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

19: Nem ez a normális. A normális az, ha néha-néha átmegy a labda. De hogy naponta többször is? Meg hogy nem hagyják a szomszédot pihenni és azonnal ugrania kell? Ezek nem normálisan.

Még egy kisgyerek is megtanulja, ha 3x szólnak neki, hogy vigyázzon és ne a szomszédba rugdossa a labdát.

2022. jún. 14. 13:15
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban az általánosban volt pár lókötő, akik azzal szórakoztak, hogy megpróbálták felrúgni a labdát a tetőre. Párat sikerült, ami még ott volt akkor is, mikor évekkel később elballagtam középiskolából, nem szedték le nekik.
2022. jún. 14. 13:22
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Talán akkor vásárolják vissza :D
2022. jún. 14. 13:23
 24/36 anonim ***** válasza:
0%

Emberek élnek egymás mellett, és mindenki csinál olyan dolgokat, ami a másiknak zavaró, csak sokan azt hiszitek, hogy ti nem.

Az egyik utcánkban élő 20 éves kiscsaj minden nap a házunk előtt szaratja a kutyáját. A szemben élő szomszéd éjszaka szeret kopácsolni, a lányai meg imádnak házibulit szervezni. A másik, akinek mindig jár a szája a gyerekek miatt, galambokat tenyészt, pedig a szomszédok engedélye nélkül nem tehetné, simán feljelenthetném, ha olyan lennék, mint ő. Van macska fanatikusunk is, akinek az állatai bejárnak hozzánk rendszeresen, beletojtak a gyerek homokozójába, levadásszák a kertembe járó kismadarakat. És akkor még ott vannak hétvégén fűnyírósok, meg a másik, akinél úgy üvölt a zene, hogy a saját udvaromban nem hallom a saját hangom. Egy másiknál meg van 2 gyerek, ők meg hangosan játszanak délutánonként. Ez van, a felnőtt emberek is zavaróak tudnak lenni, csak nekik senki sem akar szólni.

2022. jún. 14. 13:49
 25/36 anonim ***** válasza:
88%
Zárd be az ajtót és ne ugorj amint füttyentenek.
2022. jún. 14. 14:40
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
De tényleg kérdező, te mindig otthon vagy, mikor átrúgják? Home office-ban dolgozol? Sose jársz boltba, mindent házhoz rendelsz? Nem szoktál csellengeni a városban csak úgy?
2022. jún. 14. 15:40
 27/36 anonim ***** válasza:
89%
Dobd tovább, - a következő szomszédhoz!
2022. jún. 14. 16:09
 28/36 anonim ***** válasza:
88%
Türelemjáték. Ne dobd vissza, hadd ordítsanak. Órákig biztos nem nírják. És ha igen, mi van? Rakd be a füles, meg gy jó zenét, tojd le. Esetleg éjfélkor csöngess át a labdával, hogy most volt időd megkeresni. Aztán mondd el nekik, hogy zavar, hogy ugráltatnak, ordítoznak, vigyázzanak a gyerekek, mert ha átrepül a labda, 24 órára karanténba rakod.
2022. jún. 14. 17:02
 29/36 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is ilyen szomszédom van. Fog ez még fejlődni is.

Egyszer kint voltam a kertben mikor átrúgták a labdát, lazán jött volna be a kapun valamelyik tetű. Nyitotta volna, de be volt zárva. Olyan is volt hogy rajtakaptam, hogy mászott volna át.

Ezek igazi férgek.

2022. jún. 14. 21:36
 30/36 anonim ***** válasza:
87%

24.

Miért is kellene engedély a galambokhoz?

2022. jún. 14. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!