Heves megyében Tarnaszentmiklóson milyen számban van kisebbség milyen a közbiztonság és az élhetés?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Kérdésem a következő lenne van valakinek információja Heves megyében található Tarnaszentmiklósról? Milyen ott élni kisebbségileg hogy állunk mennyire van a faluban egyáltalán kisebbség illetve közbiztonság mennyire van jelen?
2022. jún. 13. 14:48
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
#6 Ez igaz, de a mellette fekvő Verpelétről sajnos ezt már nem lehet elmondani.
13/15 anonim válasza:
#11: Én úgy tudom, Tiszabő is eléggé fejlődik az utóbbi években (Máltaiak FETE-programja). De nem jártam még ott, csak olvasom.
14/15 anonim válasza:
13. Hurráoptimista projektjelentések...
A valóság kicsit hétköznapibb...
15/15 anonim válasza:
Ez nem igaz, gyöngyös pl sokkal rosszabb hely, mint egy olyan falu ami szép és ahol van turizmus, alig van kisebbség
Kerecsenden nincs semmi, na az olyan is mint egy borsodi kis falu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!