Szerintetek ,az normális,vagy nem normális ha nem mindennap akarok kommunikàlni lakótársammal,hanem elvagyok vonulva a szobámba?
A kérdező védelmére szóljon
Valaki írt egy választ
Erre kérdező ezt (is) reagálta
"de lakotarsam kb azt igényelné hogy mikor hazajön mindig menjek ki hozzá,minden egyes alkalommal dumálni, ami nekem nem tetszik"
Erre jött a 3. Komment, hogy teljesen normális.
Lehet úgy érzékelte a kérdező, hogy a kommentjére reagált a 3. Válaszoló, nem a kérdésére és ezért értett félre.
Teljesen.
Hónapok teltek el úgy, hogy nem beszélgettem a lakótársammal, mert nem is láttam. Más bioritmusunk meg beosztásunk volt.
Mostanában már gyakrabban vagyunk egyszerre itthon, nyilván szia-szia megvan, ha összefutunk a lakásban, ha mondjuk együtt eszünk, akkor igyekszünk beszélgetni, de sosem kopognék át hozzá azért, mert unatkozok és dumálgatni akarok... Ő sem teszi ezt velem. Megvan mindkettőnknek a magunk élete, a barátainkkal, családunkkal élünk szociális életet, csak együtt bérlünk lakást, mert így olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!