Csak én érzem kellemetlennek az átlátszó ajtós zuhanyzósarkok használatát?
Figyelt kérdés
Mostanában rengeteg az ilyen. Szálláshelyeken is elterjedt. A legtöbb ilyen fürdőszobában wc és kézmosó is van. Így, senki se tud beszaladni a mosdós részre ha sürgős dolga van, mert valaki éppen meztelenül van a zuhany alatt és látszik, mert átlátszó a zuhanyajtó. És állandóan figyelni kell, hogy biztos, hogy üres-e a fürdőszoba és biztos, hogy nem zuhanyzik senki, mert akkor meglátod. Ennek mi értelme van? Értelme akkor lenne, ha nem lenne átlátszó. Szerintem ez nem praktikus, hanem nagyon hátrányos. Ráadásul kellemetlen. Én biztos félnék ilyen zuhanyban, hogy rám nyit véletlen valaki, ha nem kulcsolnám be a fürdőszoba ajtaját amíg bent vagyok. Szerintem a tejüveges ajtó sokkal jobb, mert nem látnak át rajta, ha véletlen benyitnak. Mégis ki örül annak, ha meztelenül látják zuhanyzás közben? Titeket ez nem zavar? Nekem rémálmom egy ilyen zuhanyajtó.2022. jún. 7. 20:35
11/16 anonim válasza:
Mondjuk én speciel nem tudnék kényelmesen zuhanyozni úgy, hogy éppen más szarszagát szagolom, és fordítva nem szívesen tolnám a kábelt úgy, hogy valaki ott van mellettem... :D
12/16 anonim válasza:
Mondjuk az átlátszó kabin igazi hátránya az a vízkő. Nálam rohadtul meglátszik rajta és folyamatosan takarítani kell, ha azt akarom, hogy ki is nézzen valahogy.
13/16 anonim válasza:
Nekunk ugyan nem atlatszo kabinunk
volt, hanem tejuveg, de az elso dolgom volt lebonatni azt a szart bekoltozes utan es kicsit atalakitani a zuhanyzot 🤣
Gyuloltem takaritani, minden vizcsepp latszodott rajta, hamar vizkoves lett, ahhoz meg nem volt erom minden egyes nap este 11kor furdes utan, hogy ablaktisztitoval lehuzogassam rola a felesleges vizet.
Mert amugy az valamennyire segit, ha lehuzod rola a felesleges vizet, kevesbe lesz vizkoves, de mi ehhez lustak vagyunk.
14/16 anonim válasza:
A zuhanykabin, nem azért van, hogy valaki ott vécézen mellette, hanem hogy a zuhanyzástól ne ázzon el a fürdőszoba.
16/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó az.
Most akik egy szobában vannak szálláson, azok ne legyenek egymás előtt szégyenlősek, szerintem.
Mondjuk a szüleim előtt nem nagyon lennék meztelen. Viszont haverok, meg barátnő előtt simán.
Úgyhogy, szerintem nem gáz az, hogy ilyen a zuhanyzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!