Milyen az élet Franciaországban?
"hanem csak van közük normális is."
Biztos van, csak olyan ritka mint a fehér holló.....
Párizst egyáltalán nem lehet hasonlítani Franciaország többi részéhez 😂
Lehet élni ott, de túl drága, piszkos, szűk, bizonytalan, az emberek zárt gondolkodásúak és sosincs érnek rá (forrás: ott születettem)...
Jelenleg szinte tisztességesen lehet élni egy átlagos fizetéssel de ez egyre durvább minden év
Tényleg sok az arab és a fekete de a problémásak az HLM-ekben élnek, akik integráltak (sajnos nem is a többség, ilyen buta kormánnyal), azok nagyon jókedvűek, pl. volt egy menekültek családja Szíriából akik ettek egyszer a nénimnél mivel ott is voltam, az apa mérnök volt, az anya vigyázott a gyerekére, az egész család elképesztően jól beszélt franciául, és hát olyan emberekkel egyáltalán nincs gondom, szívesen számítom őket franciáknak (pedig Zemmourra szavaznék leginkább ha ez bárkit érdekel), de azok, akik 50 méter magas épületes városnegyedekben élnek, alig látnak egy fehér embert az adott negyedben, sokan drogoznak, sértik a normális embereket, támadnak a rendőrséget stb... És hát olyan emberekhez soha nem kell közeledni. Szinte mindenhol vannak most, kivéve a távoli vidéken (a falvam még százszázalékosan fehér).
Magyarországra sose jártam, nem tudom összehasonlítani meg azt dönteni hogy mi a legelfogadóbb, de szerintem van saját mentalitásunk, nem lehet nagyon jól így magyarázni, inkább jönnöd kéne, hogy magadtól lásd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!