Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen az élet Franciaországban?

Milyen az élet Franciaországban?

Figyelt kérdés
Legfőképpen Párizsra gondolok. Az emberek mentalitása, gondolkodása úgye nem olyan elmaradott, mint a magyaroké? Ők egy sokkal elfogadobb társadalom nem? Egyéb külföldivel hogy lehet kijönni? Tényleg olyan durvák a négerek, arabok? Fizetés és a kiadások milyen összhangban vannak egymással? Minden érdekel!

2022. jún. 2. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%
Ez elég elszomorító, de ezt a franciák maguknak köszönhetik, hogy a füstösképűeket, meg a fáról leesett afrikai majmokat beengedték.
2022. jún. 3. 13:30
 12/16 A kérdező kommentje:
De azért gondolom, a magyar kormánypárti média eltúlozza a mihránsozást, nem? Most itt arra gondolok, hogy nem minden néger és arab fehérgyűlőlő, hanem csak van közük normális is.
2022. jún. 3. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:
23%

"hanem csak van közük normális is."

Biztos van, csak olyan ritka mint a fehér holló.....

2022. jún. 3. 13:45
 14/16 franciasrac ***** válasza:
79%

Párizst egyáltalán nem lehet hasonlítani Franciaország többi részéhez 😂

Lehet élni ott, de túl drága, piszkos, szűk, bizonytalan, az emberek zárt gondolkodásúak és sosincs érnek rá (forrás: ott születettem)...

Jelenleg szinte tisztességesen lehet élni egy átlagos fizetéssel de ez egyre durvább minden év

Tényleg sok az arab és a fekete de a problémásak az HLM-ekben élnek, akik integráltak (sajnos nem is a többség, ilyen buta kormánnyal), azok nagyon jókedvűek, pl. volt egy menekültek családja Szíriából akik ettek egyszer a nénimnél mivel ott is voltam, az apa mérnök volt, az anya vigyázott a gyerekére, az egész család elképesztően jól beszélt franciául, és hát olyan emberekkel egyáltalán nincs gondom, szívesen számítom őket franciáknak (pedig Zemmourra szavaznék leginkább ha ez bárkit érdekel), de azok, akik 50 méter magas épületes városnegyedekben élnek, alig látnak egy fehér embert az adott negyedben, sokan drogoznak, sértik a normális embereket, támadnak a rendőrséget stb... És hát olyan emberekhez soha nem kell közeledni. Szinte mindenhol vannak most, kivéve a távoli vidéken (a falvam még százszázalékosan fehér).

Magyarországra sose jártam, nem tudom összehasonlítani meg azt dönteni hogy mi a legelfogadóbb, de szerintem van saját mentalitásunk, nem lehet nagyon jól így magyarázni, inkább jönnöd kéne, hogy magadtól lásd meg :)

2022. jún. 4. 04:23
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
Laktam ott, elvoltam a fekákkal. Az éjszakában, sok hülyeség, sok pénz
2022. jún. 7. 14:03
 16/16 anonim válasza:
100%
Heló, én már 4 hónapja itt élek és elég vegyes a tapasztalatom. Az utcán több arab/török/fekete/egyéb van mint fehér, de ők mind az alacsonyabb társadalmi osztályokból kerülnek ki. Ha fehérekkel akarsz találkozni akkor menj olyan helyekre. Azt mondják a franciákra hogy bunkók, de én csak kedves és segítőkész emberekkel találkoztam. Elég nyitottak és modern felfogásuak. Ha aktuális még a kérdés akko keress privátban
2022. okt. 3. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!