Van itt olyan, aki Franciaországban lakik/lakott egy nem túl előkelő városnegyedben? Mennyire biztonságos ott az élet?
Igen, Párizs XII. kerületében születtem, 5 évesen visszaköltöztek a szüleim a vidékre (Vosges megye) és most 1 éve Nancy-ban (közép méretű város) lakom mert ott van az egyetemem, tehát minden lehető helyzetben voltam már.
Szóval, megy Párizs, elég biztonságos kivéve a szuper turistás helyeken meg a 93-as megye mellett. A külvárost pedig nagyon nem ajánlom, a 92-es megye az ország leggazdagabba, pedig a többiek nagyon veszélyesek és bűnösek, ott sok a szegény és külföldi ember (főleg Észak-Afrikából) és hát szerintem hallottad mi (megint) történt tegnapelőtt Saint-Denis-ben...
Nancy már sokkal biztonságosabb, ott gyakran látni lányokat az utcán éjjel (bár nem csoda hogy félhetnek egyesek), csak a szegény negyedekhez (pont úgy mint Párizzsal) nem közelednék.
És hát a vidék nagyon nagyon csendes, nincs olyan, hogy 500 méter hosszú épület ami tele van drogosokkal, tehát itt százszázalékosan biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!