Miért szeretsz/nem szeretsz Budapesten lakni?
Budapest előnyei, hogy még a külvárosból is könnyen bejutsz a központban, több a munkalehetőség, több az iskola, a belvárosban nagy a nyüzsgés, mindig elérhető közel az orvosi ellátás, akár emberé akár állaté, szépek a nevezetességek. Ha a betegeket, a kéregetőket vagy a hajléjtalanokat megtanulod kezelni, velük sem lesz baj. Én halál nyugodtan veszek fel pl pénzt az Örsön, amint adja ki a pénzt az autómata és szól a kéregető, már úgy szólok oda, hogy be se fejezi a mondatot. Ugyanúgy tudom, hogy nem vagyunk egy olyan országban, ahol fényes nappal megerőszakolnak mindenki szeme láttára, ezért nem pánikolok be, ha egy beteg emberke megkíván egy nőt és pont én vagyok az első akibe belefut, hanem elzavarom.
Régen elég besza.ri voltam, ha jöttek kéregetni inkább adtam, jól ki is használtak sokszor, de rájöttem, párszáz forintért nem kockáztatják meg a testi sértés vádját.
Szeretem a rengeteg lehetőséget.
Nem sezretm, hogy zajok, koszos, és rossz indulatúak az emberek, átgázolnak egymáson.
Itt születtek már a dédszüleim is, ez a természetes közegem. Kényelmes, komfortos.
Ha másra, vagy a természetbe vágyom, akkor elutazom. Ha igényem lenne kertészkedni, a földdel bíbelődni, akkor vennék egy telket. De nincs igényem.
Előnye az h minden van egy helyen.
De sokan vàgynak egy idő utàn a csendes kertvárosi nyugodtabb helyre ahol a levegő is jobb.
Hátrány: közlekedés autóval lassú, szmog, zsúfoltsag
Hát ahogy 3 év alatt oda-vissza, horizontálisan, vertikálisan sikerült lepusztítani, egyre kevésbé kedvelem.
Ki akarják üldözni a fővárosból a magyar lakosokat. De nem mi fogunk menni. Ez olyan tolvaj, korrupt, romboló horda, mint Gyurcsányék és Demszkyék voltak.
Abcug!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!