Kamaszfiúk miért csak ordítva tudnak játszani?
Figyelt kérdés
Van mellettünk egy mini sportpálya, kosárlabda palánkkal, két hintával és futballkapuval. Felsős, középiskolás fiúk járnak oda leginkább, és csakis úgy tudnak játszani, hogy kiabálnak, ordítanak közben. Miért?
Kisváros csendes utcájában nőttem föl, nem vagyok fiú.
2022. máj. 24. 18:51
2/9 anonim válasza:
Mi is úgy játszottunk. Elvitt bennünket a hangulat. Én is olyan voltam, pedig introvertáltabb ember voltam mindig is. De a megfelelő emberekkel fel tudok szabadulni.
3/9 anonim válasza:
Beszűkült tudatállapotban az ember nem érzékeli a tágabb környezetet, csak saját testi ingereire válaszol.
4/9 anonim válasza:
Mert kamaszok. Otthon nem ordítozhatnak, együtt odakint meg jól érzik magukat.
7/9 anonim válasza:
Oldódnak a gátásaik a játék közben.
8/9 A kérdező kommentje:
De artikulálatlanul? Néha úgy érzem, mintha nem is gyerekek, hanem oroszlánok vagy medvék játszanának
2022. máj. 24. 22:46
9/9 anonim válasza:
Az ordítás energiát szabadít fel. A harcművészek is gyakran ordítanak, kiáltanak, nyögnek a mozdulatsoraik elvégzése közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!