Ha egy lakóházban a szomszéd naponta többször füvezik az legális? Rettentő zavaró, hogy pillanatok alatt beszökik a lakásomba a fű szaga, naponta többször.
Nem tudom miért lettem lepontozva, de oké akkor nyomjátok fel, nektek lesz szívás utána a szr szomszédi viszony, engem aztán nem zavar.
¯\_(ツ)_/¯
(#9)
A fű illegális, szóval nem, nem lesz legális attól, hogy otthon fogyasztja el :D
Az, hogy mit csinálhatsz, attól függ, mi a hozzáállásod a dologhoz. Ha nem akarsz ártani neki, csak zavar a szag, akkor még jót is teszel vele, ha szólsz, hogy az egész ház élvezi az áldást, mert mint a válaszokból is látszik, előbb-utóbb fel fogják nyomni a szomszédai. Igazából a fűnek olyan intenzív szaga van, hogy panelban a szellőzőrendszeren át is átmegy, szóval az sem megoldás, ha benn szívja. Legjobb az lenne, ha szabadtéren szívná el, másoktól távol.
Ha a hozzáállásod olyan, hogy "pusztuljon a drogos féreg", akkor persze feljelentheted. Jó eséllyel nem csukják le egyébként, de lesz egy olyan bélyeg az életén, ami miatt bizonyos helyekre már nem veszik majd fel dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!