Milyennek érzitek a közbiztonságot, ahol laktok, féltek az utcán?
Figyelt kérdés
Írjatok lakóhelyet is!2022. ápr. 26. 14:15
11/19 anonim válasza:
Ha költözés miatt kérdezed, akkor inkább ne a felhasználók tapasztalatát nézd, hanem a statisztikát.
Mondjuk, az se teljesen megbízható, nyilván van, ahol mindent egyből jelentenek, máshol meg alig.
12/19 anonim válasza:
Várpalota melletti kis település. Történt megerőszakolási kísérlet (egy az utcára bekanyarodó ember szakította félbe, és mentette meg a kislányt), Palotán egy időben rendszeresek voltak a gyilkosságok, az 5 percre lévő település pedig kész cibbány paradicsom. Szerintem semmi okom nincs rá, hogy fiatal nőként biztonságban érezzem magam.
13/19 anonim válasza:
Eger külvárosában lakom. Normális környék, de van errefelé egy kocsma, arrafelé sötétedés után csak akkor megyek, ha muszáj.
14/19 anonim válasza:
Bp. XVIII. ker., illetve az egész városról tudok nyilatkozni nappalról és éjjelről egyaránt. Meg vagyok elégedve a közbiztonsággal, sosem történt velem semmi extra. A titok: kerüld a konfliktust!
17/19 anonim válasza:
Budapesten, Zuglóban élek.
Szerintem a mi környékünkön nagyon jó a közbiztonság. Majdnem minden nap kijárok éjszaka az utcára és soha nem történt velem semmi. Egyáltalán nem félek.
18/19 anonim válasza:
16-os, azt hittem, Berhida, vagy Hajmáskér :D Egyik sem rossz.
19/19 anonim válasza:
Északnyugat-Mo. Város. Kifejezetten jó. Itt nem foghattok mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!