Milyennek érzitek a közbiztonságot, ahol laktok, féltek az utcán?
Figyelt kérdés
Írjatok lakóhelyet is!2022. ápr. 26. 14:15
1/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem félek, jó a közbiztonság.
Arnhem
2/19 anonim válasza:
Budapest, II/XII. kerület határa. Tökéletesen elégedett vagyok a közbiztonsággal.
3/19 anonim válasza:
Budapest, Belváros.
Nem félek az utcán. Minden fényárban, mindenütt kamerák és mindenütt emberek. Éjszaka csak nagyon ritkán bóklászom, de nem azért mert félek, hanem mert alszom.
4/19 anonim válasza:
Butapest, XV. ker. Rákospalota, éjszaka egyáltalán nem veszélyes.
5/19 anonim válasza:
Bp20, Egyáltalán nem félek, de kicsit régebben komfortosabb volt.
Persze a kerületnek van rosszabb környéke is, ahova kevésbé szívesen mennék éjjel, de ahol én lakom, minden oké.
6/19 anonim válasza:
Én egyáltalán nem érzem magam biztonságban.
Sok a drogos, meg a cigány.
Szlovákiában teljesen nyugodtan sétálgattam éjjel 2-3-kor, itt meg már este se nagyon merek kimenni.
7/19 anonim válasza:
Budapest VII. Teljesen rendben, mert a bulinegyed miatt fokozott a rendőri felügyelet.
8/19 anonim válasza:
Veszprém. Nem történik itt semmi érdekes.
9/19 anonim válasza:
Csak éppen azt nem írtad le, hogy hol?
Mert akkor oda nem költözünk.:)
10/19 anonim válasza:
Budapest, III.-II. Ker. határa.
Egyáltalán nem félek, jó a közbiztonság, békés a környék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!