Kecskeméten milyennek számít a közbiztonság?
Figyelt kérdés
A város melyik részeit tanácsos pl. elkerülni?2017. aug. 28. 11:57
1/9 anonim válasza:
Műkertváros, Műkerti sétány, Kórház utca területén fokozott figyelem ajánlott. A Kórház utca abszolút no-go terület.
2/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem válaszolóhoz. Kórház utca felejtős. Olyan mint a nyócker.
3/9 Bihar Valatonon válasza:
Városközpontban a pláza előtt vígan találsz lelopott kerekű, ülésű biciklit ezenkívül csapatostól járnak a rétinigg...erek esetenként verekednek is...jobb időkben a kór ház utca népessége a főtéren is szívesen balhézik. Én úgy összességében olyan közepesnek mondanám.... :D
4/9 anonim válasza:
műkerti rész számít rosszabbnak vagyis az említett részei a felüljáró környéke is elég változatos plussz még elszórtan egy két utca gázosabb. a malom és környékén tényleg vannak érdekes emberek de ha tartasz egy 5m es távolságot nem igazán kötnek beléd. esténként lehet egy két rész gázosabb de ez mindenhol igy van.
5/9 Bihar Valatonon válasza:
Ja kivéve, ha összefutsz az igen sűrű "mitnézzesz.ptassalakmeg?" és társaival ami egy hétköznap este is bárhol esélyes mivel olyan kihalt az egész központ, ha megölnének az se tűnne fel reggelig senkinek :D
6/9 anonim válasza:
A vasútállomás előtt is rendszeresen tanyáznak "érdekes egyedek", nem árt vigyázni ("kétszáz forint kéne vonatjegyre Kiskunfélegyházára...").
7/9 anonim válasza:
Én úgy tapasztalom egyikben sem jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!