Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha Romák által lakott területe...

Ha Romák által lakott területen veszek egy kis hétvégi telket akkor számíthatok atrocitásra?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar, ha a szomszédos telkeken Romák élnek, na de őket én zavarnám? Az sem érdekelne ha a gyerekek átsurrannak gyümölcsöt enni, meg hasonlók, csak kertészkednék, és ott egész olcsó telkek vannak. (Én Magyar vagyok, de ez gondolom lejött a kérdésből.)

2022. ápr. 23. 12:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igen.

Egyébként ennyi erővel fel is gyújthatnád a pénzedet. Minek akarsz megvenni egy olyan telket, amit aztán a büdös életben nem fogsz tudni eladni az impozáns szomszédság miatt? Nagyon komoly bajok vannak veled vagyonkezelés terén...

2022. ápr. 23. 15:24
 12/18 anonim ***** válasza:
99%

Nem Romák, esetleg romák, de inkább cigányok.

A cigányok mindent ellopnak majd a kertedből.

2022. ápr. 23. 17:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyanok, mint a hiénák, amíg 1 van belőlük, addig elsompolyog, de ha többen vannak, akkor bátrak és támadnak. Nem vall józan észre még a kérdés sem, értelmes ember még a környéket is kerüli, ahol megvetették a lábukat.
2022. ápr. 24. 23:07
 14/18 Odüsszeusz92 ***** válasza:
100%
Hangoskodásra fix hogy számíthatsz.
2022. ápr. 26. 13:42
 15/18 Odüsszeusz92 ***** válasza:
100%
Lehet hogy alapjáraton atrocitás nem lenne, de ha bármiért (pl. hangoskodás) szólsz nekik, akkor még ha a legemberibben is teszed sem lehetsz biztos benne, hogy nem aggresszíven reagálnak, tekintve hogy általában sokkal több az energiájuk mint az eszük és minden mögött rasszizmust hisznek.
2022. ápr. 26. 14:27
 16/18 anonim válasza:
100%
Furcsának találnák, hogy magyarként beköltözöl közéjük. Persze ez függ attól is, hogy hol van ez a település, hogy családdal együtt költözöl-e, férfi vagy nő vagy-e.
2022. ápr. 28. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem sok gondod lesz a terméssel, de a házaddal se. Lehet hogy ha két hónapig nem jársz ott, már csak a csupasz kertet találod meg, mert a többit már elhordták.Vagy tanyát vernek a házban.
2022. máj. 19. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:

elhordják a cuccaidat ami a telken van .

Sose leszel képes eladni.

2022. jún. 13. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!