Külsőscég által dolgozom egy gyárban, terhes vagyok! Mire számithatok? Többi lennt
szóval pozitivat teszteltem másnap bementem a kórházba
de nem vizsgáltak meg időpont nélkül.
Aggódtam mert nehéz fizikai munkahelyem van.
Ezért sikerült elkapnom egy magánorvost aznap
aki megerősitette a terhességem 5hetes voltam akkor, (azóta már 7 hetes vagyok) házidoki kiirt hasi görcsökkel táppénzre. Eddig vártam hogy a nőgyógyász újra fogadjon több infót kapjak és ilyenkor már van szivhang is, több helyen olvastam legalább eddig szoktak várni. Úgy voltam vele akkor hogy a következő papirommal bemegyek a céghez, de a doki váratlanul lemondta az időpontot. Igy most csak az a papirom van amit először kaptam tőle. Ha azt viszem be, elfogadható?
bocsi ha hosszúra nyúlt a sztori, de a kérdésem lényegében: Már az első papirommal is védve vagyok?
Elég ez a személyes bejelentéshez?
(Ezután már csak postai úton szeretnék velük beszélni mivel hazaköltözöm.)
Ha valaki volt már hasonló helyzetben kérem ossza meg velem tapasztalatait!
Nem a táppénzes kód miatt lesz védett valaki. Ha babát vár, akkor emiatt nem rúghatják ki.
Elég ha bejelented a munkahelyeden.
köszönöm szépen utólag a válaszokat!
Igen elég volt bejelentenem a cégnél, nem számitott hogy még 8.-as kóddal voltam felvéve táppénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!