Hogy tudnám elérni, hogy a lakógyűlésen megjelenjenek a fiatalabbak is, hogy egy fontosabb ügyben érdemi döntés szülessen?
Konkrétan szeretném elérni, hogy a közgyűlés hozzájáruljon, hogy klímát telepítsek. Sajnos nincs erkélyem, így csak a homlokzaton lehetne a kültéri egység, de egy 6 éves közgyűlési határozat szerint senki semmit sem rakhat oda. És sajnos mindig kudarcba fulladt, mikor ennek a módosításáról szavaztak a kérésemre. 98%-ban nyugdíjasok vannak mindig... Amúgy városkép-védelmi előírások erre az utcára ezzel kapcsolatban NEM érvényesek.
-Vissza kell vonni ezt a 2016-os határozatot
-Szavazásra kell bocsájtani a kültéri egységem témáját.
Alattam-felettem fiatalok laknak, őket nem zavarná de a gyűlésre 'asznak eljönni.
Lehet azt kéne, amit 11-es írt.
Viszont nagyon vigyázz a homlokzatra és a szigetelésre. Dokumentálj mindent. És ha nem zavar senkit és a közös képviselőnek és a házgondnoknak szépen átadod a dokumentációt, lehet "elsikkad" a dolog. Nem éppen szabályos a dolog, de egy társasház egymás dolgainak a bizonyos szintű tolerálásáról is szól. És ha perre mész az hosszú lesz, és nagy eséllyel te nyersz.
Minden eljönni nem akarótól meghatalmazást kell kérni, hogy te képviseld őket a közgyűlésen.
Szerintem nagyot néznek a nénik, amikor bemondod, hogy te adod a szavazatok több, mint felét, szóval az lesz, amit te mondasz.
Köszönöm!
Pont most év elején lett új közös képviselőnk, ő már sokkal normálisabban áll a dologhoz. És már négyen szeretnénk klímát.
Leülünk vele mindent átbeszélni, mondta is, hogy az általános tiltás támadható simán.
10/17-es voltam, lassan egy éve:-), ezt a képet nem mellékeltem, az igaz, hogy drága, de lehet, hogy már megoldódott, de küldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!