Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy tudnám elérni, hogy a...

Hogy tudnám elérni, hogy a lakógyűlésen megjelenjenek a fiatalabbak is, hogy egy fontosabb ügyben érdemi döntés szülessen?

Figyelt kérdés

Konkrétan szeretném elérni, hogy a közgyűlés hozzájáruljon, hogy klímát telepítsek. Sajnos nincs erkélyem, így csak a homlokzaton lehetne a kültéri egység, de egy 6 éves közgyűlési határozat szerint senki semmit sem rakhat oda. És sajnos mindig kudarcba fulladt, mikor ennek a módosításáról szavaztak a kérésemre. 98%-ban nyugdíjasok vannak mindig... Amúgy városkép-védelmi előírások erre az utcára ezzel kapcsolatban NEM érvényesek.

-Vissza kell vonni ezt a 2016-os határozatot

-Szavazásra kell bocsájtani a kültéri egységem témáját.

Alattam-felettem fiatalok laknak, őket nem zavarná de a gyűlésre 'asznak eljönni.

2022. ápr. 12. 10:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Tedd fel a klímát, aztán pereljenek nyugodtan!
2022. ápr. 15. 11:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azt kéne, amit 11-es írt.

Viszont nagyon vigyázz a homlokzatra és a szigetelésre. Dokumentálj mindent. És ha nem zavar senkit és a közös képviselőnek és a házgondnoknak szépen átadod a dokumentációt, lehet "elsikkad" a dolog. Nem éppen szabályos a dolog, de egy társasház egymás dolgainak a bizonyos szintű tolerálásáról is szól. És ha perre mész az hosszú lesz, és nagy eséllyel te nyersz.

2022. ápr. 19. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Minden eljönni nem akarótól meghatalmazást kell kérni, hogy te képviseld őket a közgyűlésen.

Szerintem nagyot néznek a nénik, amikor bemondod, hogy te adod a szavazatok több, mint felét, szóval az lesz, amit te mondasz.

2023. ápr. 26. 10:04
 14/19 anonim ***** válasza:
nagyon köszi mert kedden esedékes a következő lakógyűlés :)
2023. ápr. 26. 10:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja az én esetem, azt nem írtam le: hasonló cipőben járok, de nálunk kifejezetten a klíma telepítés van megtiltva... az senkit sem zavar, hogy az egyik emberkének 3db parabolája fent van.
2023. ápr. 26. 10:19
 16/19 anonim ***** válasza:
14: legyen a meghatalmazás szabályos, 2 tanúval, legyen benne, hogy szavazhat a nevedben, stb. ne lehessen belekötni
2023. ápr. 26. 19:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Pont most év elején lett új közös képviselőnk, ő már sokkal normálisabban áll a dologhoz. És már négyen szeretnénk klímát.

Leülünk vele mindent átbeszélni, mondta is, hogy az általános tiltás támadható simán.

2023. ápr. 27. 08:33
 18/19 gabesz147 ***** válasza:

[link]

10/17-es voltam, lassan egy éve:-), ezt a képet nem mellékeltem, az igaz, hogy drága, de lehet, hogy már megoldódott, de küldöm.

2023. ápr. 27. 09:18
 19/19 gabesz147 ***** válasza:
Kora reggel még nem volt itt, most látom a mai 9 óra körüli írásodat, sok szerencsét az új képviselővel:-), remélem, még a kánikula előtt lesz klímátok.
2023. ápr. 27. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!