Szerintetek megéri iskolát váltani a pasim miatt?
Én 16 vagyok, ő 23 és 3,5 hónapja vagyunk együtt. A dolgok jól működnek, elvagyunk és szoktunk néha előre tervezgetni (van hogy komolyan vagy csak poénból). Ő Budapesten dolgozik én viszont Szegeden tanulok (és ott is élek; 10.-es gimnazista vagyok). Gondolkodtunk, hogy érdemes lenne-e nekem felköltözni hozzá úgy, hogy közbe sulit váltanék... A szüleim véleményét még nem hallgattam meg, egyenlőre nekik nem mesélek, csak ha már tényleg több ideje gondolkodunk majd rajta...
Köszi előre is a válaszokat😊
Hát, akkor kolit kéne igényelni és nekik fizetni. Azért ez a 3 hónap nem valami sok, főleg ekkora korkülönbséggel. Nem lenne sok, ha legalább 18-19 lennél. Ha 2-3 év múlva érettségizel és együtt lesztek még akkor pesti egyetemre menj. De nem tudom elképzelni, hogy egy 23 éves férfiú, Pesten ne csajozni, úgyhogy a barátnője Szegeden van. Nekem kicsit kamu szagú a kérdés, de ha mégis igaz, akkor az érettségit várd meg. Ha ő nem vár meg, akkor csak numerára kellenél neki, azt meg szerintem te se szeretnéd :)
21L
Mármint szüleidnek kéne fizetni a kolit. Azt szerintem abszolút kizárnák, hogy egy szinte random férfihoz felköltözz.
5 voltam
Szerintem ilyen fiatalon még nem.
Nem kívánok nektek rosszat, de fiatal vagy és ha szakítotok, ott leszel egyedül egy idegen városban.
Szerintem ez rossz ötlet. 16 évesen, lányként, 3 hónap után rohannál a pasi után egy másik városba. Aki egy felnőtt ember, te meg még kis tapasztalatlan az életben. Szerintem sok a 7 év különbség ebben a korban, de ez nem az én dolgom.
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!