Őrületbe kerget mit csináljak ezzel a szomszéd nővel?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk és nem is leszünk soha barátnők! Mellesleg korban az, anyám lehetne... Nagyon furcsa huzasai voltak neki mindig is mellesleg egy elég igénytelen nő!!! Lényeg a lényeg már szabályosan el kell futnom mikor látó térbe kerül.multkor is a semmibol került a hátam mögé, és el kezd fütyülni. Se a kutyája nem vagyok se nem a segge öl húzott elő! Múltkor is más helyre tettem utána meg neki alt feljebb, kerdore vont, hogy hányszor viszem le a kutyám és röhög. Egyáltalán mi köze mellesleg annyiszor ahányszor akarom szerintem?! Most is lent voltunk végre jó idő nem a négy fal között ucsoeogtunk... Meg láttam ő is kB volt köztünk 60m és ismét fütyül mint a kutyáknak és még indult felénk. Azonnal rohantam fel. Mi a jó istent lehet az ilyennel kezdeni? A normális segítséget előre is köszönöm! N292022. ápr. 3. 15:15
11/19 anonim 

válasza:

De miért állsz le vele?. Nezd levegőnek.
12/19 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam próbálom levegőnek nézni de egyszerűen annyira sötét, hogy nem veszi a lapot... Ma is megindult felém, fütyül, hogy figyeljek rá... Meg jó, hogy közel voltam a házhoz egyből be futottam... De ezt nem csinálhat OM a végtelenségig
2022. ápr. 3. 18:54
13/19 anonim 

válasza:

Fejben se foglalkozz vele. Ne idegesitsen h fütyül.
14/19 anonim 

válasza:

30 évesen elfutsz előle??!
Nem vagy 100-as.
15/19 anonim 

válasza:

A kerdezőnel sincs minden rendben a toronyban... szvsz..
16/19 anonim 

válasza:

Erre volt régen jó a Mónika show. Ott összegyűltek az ilyen emberek és meg tudták beszélni a problémáikat. 🤣
18/19 anonim 

válasza:

Mond meg neki, hogy most elmélkedsz és örülnél ha magadra hagyna. Ha ennyire utálod teljesen mindegy a viszony.
Nálunk is volt ilyen szomszéd. Elmondtam neki mikor már 7x alkalommal akart beszélgetni, hogy nem vagyok beszélgetős kedvemben, hagyjon magamra. Felfogta. Azóta nem is nagyon köszön. De így sokkal jobb.
19/19 A kérdező kommentje:
18 köszönöm szépen!
2022. ápr. 4. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!