Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szereted Budapestet? Éltél/éln...

Szereted Budapestet? Éltél/élnél ott?

Figyelt kérdés
Ha nem vagy megelégedve a mostani lakóhelyeddel, hová költöznél Magyarországon belül?
2022. márc. 23. 20:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk alapvetően Budapesten is vannak akik csak a "mainstream" helyeket ismerik, Normafa, Margit-sziget.

Ismerősöm is aki szintén Pesten él, amikor beszéltük a természetet, akkor csak ennyi ugrott be neki, hogy Normafa, meg Margit-sziget.

Miközben meg ott van tőle 5 percre a Duna déli ága, ami most épül kifele, csendes és nincs tömegnyomor, vagy ott van tőla 10 percre villamossal a Tétényi fennsík, Kamaraerdő.

2022. márc. 26. 12:34
 32/35 anonim ***** válasza:
31%

Figyelj, nyugodtan idejöhetsz, a legközelebbi pláza gyalog és tömegközlekedéssel is kb 25 perc, ott van a legközelebbi drogéria vagy szombat du akár patika. Semmi se sarkított.

Délután 6 után pedig a legközelebbi posta is vagy a Keletinél, vagy a Pillangó utcánál, ami 30 perc kb.

Konkrétumok, nem sarkított.

Én igénylem a szabadban létet, nekem a lakás bezártság. Ez sem sarkított.

Oké, van kertesházas övezet, de az minden szempontból rosszabb, mint az agglomeráció.

2022. márc. 26. 12:36
 33/35 anonim ***** válasza:
49%

Oké, megtudtuk hogy szar helyen laksz, ettől még nem lesz komplett Budapest szar.

Most leírhatom, hogy nekem gyalog 10 perc a Pláza, 5 perc a bolt, gyógyszertár, posta, ez is konkrétum.

Az, hogy neked a lakás bezártság, még nem jelenti azt, hogy kollektíven mindenkinek lakásba zárva kell élnie. Ez sarkítás.

A kertesházas dolog meg szimplán nem igaz.

2022. márc. 26. 12:47
 34/35 anonim ***** válasza:
29%

Mi nem igaz a kertesházas dologról?

A saját szemszögemből írtam, nekem a lakás bezártság, mert igénylem a szabadban létet, igénylem, hogy kiüljek, kint olvasgassak, akár dolgozzak, egyek. Erre egy zajos erkélyem van. Szeretek növényeket gondozni, meg is teszem, a pici forró erkélyen.

Nekem az, hogy amikor van pici szabadidőm, elbumlizhatok egy parkba, nem pótolja azt, hogy napok telnek el össz 10 perc szabadtéren léttel.

Nagyon sok helyen Pesten 30 perc legalább egy patika vagy drogéria. A csodás kertesházas övezetekben több, oda-vissza 1,5 óra simán.

Míg ahol félig felnőttem, ott felszállsz a vonatra, 10 perc egy 30 ezres város, ahol van minden, a zöme a vasút környékén, ami mellesleg a város kellős közepén áll meg.

2022. márc. 26. 13:09
 35/35 anonim ***** válasza:
93%

Budát nagyon szeretem, Pestet nem annyira :)

Szegeden élek, nem szeretnék elköltözni innen.

2022. máj. 4. 01:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!