Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi volt a legrosszabb tapaszta...

Mi volt a legrosszabb tapasztalatod a szomszédjaiddal?

Figyelt kérdés
Kinek milyen gáz dolgokat művelt a szomszédja? Mi volt a legrosszabb tapasztalatod vele?

2022. márc. 6. 09:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóhoz tudnék csatlakozni, nekünk is a képzelt dolgokra háklis szomszéd volt a baj. Ajtót rugdosta, panaszkodott, kitalált dolgokért rendőrt hívott, stb.

Nagyon sok az elmebeteg.

2022. márc. 6. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Favágás este,hajnalban...

Egész nap nem lehet hallani a hangjukat,csak este dobálják a 4,5 tonnás fát le a kocsiról.

Cgók....

Szomszédba költöztek, eladták nekik a házat.

Hál Isten,hogy a másik szomszéd rendőr...

Kellett ezeknek ide jönni...

2022. márc. 6. 14:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

CSOK-os család 3 neveletlen hülyegyerekkel. A tizenéves fiú vonyít és ugat a kertben (szó szerint), a 10 év körüli kiscsaj sikít mint akit nyúznak, a 3 éves kisfiú meg csak úgy üvölt, mert miért ne...

Néha anyuka is kijön és elüvölti magát ha le kell cseszni valamelyik kölköt.

Apuka jó fej lenne, de keveset van otthon. Vajon miért?

2022. márc. 6. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeik a házam előtt fociztak, a kerítésemnek, házam falának rugdosták a labdát. Többször szóltam, leszarták. Egyszer kimentem és leordítottam őket, mindenféle retkes g3cinek elhordtam őket,megmondtam hogy a következőnél felhelentés lesz.

Másnap reggelre lefosta valaki a házam oldalát. Na ki lehetett 🤔

Pár nap múlva este, egy befőttes üvegbe fostam, felhigitottam vízzel és rá öntöttem a házukra. Jó látványos lett. Egy kva szót nem szóltak, nem is fociznak itt már.

2022. márc. 6. 18:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14-es hasonló nálunk is a szitu csak ezek fiatalabbak és elvileg nem laknak itt. Tavaly majdnem felgyújtották a tujáinkat.....Nem normálisak. Én sajnos nem merek ilyen drasztikus módszerekhez folyamodni, de párszor eljátszom a gondolattal, milyen jó lenne szét karcolni a kotlájukat vagy a bejárójukra parkolni. Egyelőre csak átüvöltök mikor már nem bírom idegekkel hogy kuss legyen, esetenként maximumra tekerem a hifit a kertben és addig ordíttatom amíg egy pisszenést is hallok odaátról.

Tudom egy rohadék vagyok, és ezen kívül mindig csendben vagyunk, de ami sok az sok.

2022. márc. 6. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

pár éve láttam a fiatalok ellen egy jó megoldást

nagyon magas hangot kell lejátszani amit csak ők hallanak, nem kell annyira hangosan, elég annyira, hogy csak nagyon közel hallják

2022. márc. 7. 11:30
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
91%
Érdekes módon én a társasházban valahogy megszoktam a hozzá tartozó zajokat (mondjuk volt rá 40 évem), és különösebben nem hoztak ki a sodromból. Annál inkább kiakadtam viszont, amikor végre vidékre költöztem, és a madárdal helyett a szomszéd teraszán bömbölő Dupla Kávét kellett hallgatnom. Szerencsére sikerült leszoktatnom róla, amiben nagy szerepe volt Beethovennek is.
2022. márc. 7. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!