Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehet tönkre tenni,egy...

Hogyan lehet tönkre tenni,egy szomszédot?

Figyelt kérdés
minden nap tűröm a mocskolódását,szét vágja a kerítésem,Csúnyán beszél velem,amit túl élek,de édesanyámmal azért nem kellett volna,rendőrségre is jelentettem,de semmi nem történt, egyszerűen tönkre akarom őket tenni
2022. márc. 3. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Kérdés hogy miért mocskolódik? Így elég egyoldalú a történet.
2022. márc. 3. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha most kezdi el rendezgetni a bútorokat egy buli után, meg zajong fiatalként, akkor neki lehet a legnagyobb szája. Meg akkor is, mikor magát nem veszi észre.
2022. márc. 3. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Emelkedj felül
2022. márc. 3. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

El kell költözni és majd csak évek múlva visszatérni a bosszúra.

Jelenleg nem érné meg akármit is csinálni, mert könnyen lebuknál és hasonló ellenreakciót várhatnál, ami miatt még több fejfájást okozna neked.

Menj át, kérdezd meg mi a problémája, találjatok valami kompromisszumot és beszéljétek meg, hogy békénhagyjátok egymást.

Majd évek mulva, amikor nem vagytok már szomszédok és el is felejtette, hogy ki is vagy mehet a kerék kiszúrás és hasonlók...

2022. márc. 3. 23:44
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Kiadod olcsón a lakásod egy tipikus sztereotíp cigány családnak 1 hónapra és a taknyán csúszva fog könyörögni, hogy költözz vissza
2022. márc. 4. 01:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Az nem fog össze jönni, hiszen ő is cigány
2022. márc. 4. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
cigányok , ők itthon mindenhatóak
2022. márc. 4. 16:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek persze,én is azt állítom, Putris fajták
2022. márc. 4. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

A rendősség miért nem csinál semmit? Le tudnád írni a történetet kérlek?

Én egyébként mennék a jegyzőhöz és folytatnám a rendőrségen. Egyszer elhajtottak, így jártál, ne add föl, sokszor kell próbálkozni.

Legyen mindenről bizonyíték! Ha csinálnak valamit, ott az okostelefon, vedd föl, készíts fotókat, legyen minden dokumentálva!

2022. márc. 5. 20:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát ez az egész úgy történt,hogy egy szép reggelen,észre vettem hogy hiányzik a kerítésből három méter,(Sajált kerítésből persze, kérdőre vontam ő meg azt mondta nekem hogy mit képzelek magamról és húzzak melegebb ég hajlatra,majd én tettem vissza a kerítést!

Utánna rugdossa a ház falát hogy ne tudjunk aludni,meg ilyenek,és hazudgál a szomszédoknak minden féle dolgokat rólam hogy mocskoljon

2022. márc. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!