Hogyan lehet tönkre tenni,egy szomszédot?
El kell költözni és majd csak évek múlva visszatérni a bosszúra.
Jelenleg nem érné meg akármit is csinálni, mert könnyen lebuknál és hasonló ellenreakciót várhatnál, ami miatt még több fejfájást okozna neked.
Menj át, kérdezd meg mi a problémája, találjatok valami kompromisszumot és beszéljétek meg, hogy békénhagyjátok egymást.
Majd évek mulva, amikor nem vagytok már szomszédok és el is felejtette, hogy ki is vagy mehet a kerék kiszúrás és hasonlók...
Sajnálom.
A rendősség miért nem csinál semmit? Le tudnád írni a történetet kérlek?
Én egyébként mennék a jegyzőhöz és folytatnám a rendőrségen. Egyszer elhajtottak, így jártál, ne add föl, sokszor kell próbálkozni.
Legyen mindenről bizonyíték! Ha csinálnak valamit, ott az okostelefon, vedd föl, készíts fotókat, legyen minden dokumentálva!
Hát ez az egész úgy történt,hogy egy szép reggelen,észre vettem hogy hiányzik a kerítésből három méter,(Sajált kerítésből persze, kérdőre vontam ő meg azt mondta nekem hogy mit képzelek magamról és húzzak melegebb ég hajlatra,majd én tettem vissza a kerítést!
Utánna rugdossa a ház falát hogy ne tudjunk aludni,meg ilyenek,és hazudgál a szomszédoknak minden féle dolgokat rólam hogy mocskoljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!