Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van olyan, aki rajtam kívül...

Van olyan, aki rajtam kívül el sem tudnà képzelni, hogy kollégiumban lakna 2–3 emberrel osztozva a szobàn?

Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudtam, aztán fél évig rákényszerültem 3 emberrel lakni.

Hát nagyjából olyan volt, mint ahogy elképzelem. Nagyon szar. Utólag persze megszépült ez is, meg egy idő után nagyjából megszokja az ember, de vártam, hogy vége legyen.

2022. márc. 1. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon, úgy hogy mindenki non-stop ott van, vagy ha gimis lennék, teljesen kizárt a koli.

Egyetemistaként, úgy hogy 3-an vagyunk a szobában, amiből az egyik szinte minden csütörtökön hazamegy hétvégére, elviselhető. Bár jobb lenne, hogy ha nem lenne csoporttársam az egyik szobatársam, és lenne pár nap, mikor reggel mások elmentek órára, de én még nem.

2022. márc. 15. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolai kollégiumban lakom, 4 szobatársam van :D

Néha hangosak és idegesítőek, magán szféra kb 0, de még így is 100x jobb, mint otthon

#toxicfamily

De ha jó kapcsolatom lenne a szüleimmel, nem hiszem, hogy kolis akarnék lenni.

2022. márc. 18. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!