Kollégiumi szobatársam állandóan szívat, help?
Szóval annyi problémám, hogy 4en vagyunk egy szobában, 3an kilencedikesek, és van egy hetedikes. Mi 9.esek meg is lennénk így, viszont a hetedikes gyerek folyton szemétkedik, akármit is mondok neki. A többiekkel is csinálja, de engem külön kipécézve többet szívat.
Semmit nem tettem ellene (amikor megkérdeztem hogy mit tettem amiért szívat, a szokásos "megszülettél"-el próbál beszólni).
Tanároknak nem nyomhatom fel, mert úgysem tudnak segíteni, és amúgy is mindent behazudna nekik a gyerek.
Szülőkkel nem tudom megbeszélni, mert ők sem tudnak segíteni, max ellátnak "módszerekkel" amik úgysem működnek, mert ennek a gyereknek aztán beszélhetsz.
A másik két szobatársam próbál segíteni, de ők se nagyon tehetnek semmit (plusz nekik nem annyira érdekük). Mielőtt erőszakos ötletek felmerülnének - igen, nagyobb nálam hetedikesként (most nem fejtem ki miért)
Szóval csak ha valakinek van ötlete hogy mit tehetnék. A sulira kéne koncentrálnom (vagy éppen pihenni egy adag tanulás után) de nem hagy békén...
Előre is köszi ;)
(15|F)
Fogjatok össze aztán verjétek meg.
Többet garantáltan nem fog szivatni, sőt még ő fogja magát másik szobába kéretni.
#1 - nem rossz ötlet de ezt csak év végén lehet nálunk
#2 - jó kérdés, kipróbálom xd
#3 - mondtam hogy nagyobb nálam, itt az életkor aligha ér valamit...
#4 - azt kéne csak nem lehet vele értelmesen beszélni, amikor elkezdem, azalatt ő mondjuk dobálja a cuccaimat :/ de próbálkozok még vele akkor
#5 - háát megérdemelné :) csak azért mi kapunk ki
Köszi szépen a gyors válaszokat!
Nincsenek rokonaid/barataid,akik elintezik az utcan egy kis arcatrendezessel stb ..?
Nem lehet radbizonyitani.
A korhazi kezeles utan lehet visszavenne az arcabol. Torott kezzel labbal kevesbe lenne nagyoofaju.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!