Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet válaszolni könnyen...

Mit lehet válaszolni könnyen sértődő,irigy szomszédok szemtelen kérdéseire anyagi helyzetemre vonatkozóan,?(miből tellik neked erre?miből van neked pénzed?)tanácstalan vagyok,mert mind ellenem fordulnának,pokollá tennék az életem,ha nem kezelem jól.

Figyelt kérdés

2022. febr. 21. 10:50
1 2 3
 21/26 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én megmondanám az igazat, ha viszont nem kívánom megosztani az illetővel akkor ezt is simán a tudomására hoznám. Nyilván nem sértő módon tagadnám meg a választ de nem is köntörfalaznék. Ha viszont fontos neked az illető barátsága akkor kínáld meg valamivel, az ellensúlyozza az elutasítást. Amúgy kár ezen agyalnod mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni de idővel a többség biztosan elfogad. A vidéki emberek közvetlensége, kíváncsisága engem is zavart régebben de férfiként talán könnyebben kezeltem.
2022. febr. 22. 02:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

" Figyelj, én sem érdeklődök az anyagi dolgod iránt, szerintem nem illik, úgyhogy erről ne beszéljünk "

Na kb ennyit kell mondani.

2022. febr. 22. 05:30
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Géppisztollyal járok keregetni. Mindenki ad valamennyit.
2022. febr. 28. 13:50
 24/26 anonim válasza:
100%
ne vedd fel a kesztyűt ha provokálnak, vagy durván belekérdeznek. maradj nyugodt és egy szót se válaszolj. csak nézz mint aki nem érti. maradj kívül. akkor lesz nyilvánvaló h mekkora szemétláda. ha még tanúd is van rá, aki ezt végignézte, hallotta, menj haza és bonts pezsgőt, mert nyertél.
2022. márc. 15. 08:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos, hogy a szomszédnak, akármilyen kedvesnek is akarok látszani, nem mesélném el az anyagi helyzetemet. A legtöbb modern kultúrában ezt nem szokás megkérdezni, vagy csak nagyon korlátozott esetekben (szomszédi helló-hellóban biztosan nem).
2023. jún. 3. 20:11
 26/26 anonim válasza:
100%
Én azt mondanám hogy emberhúst árulok a kannibáloknak persze jót kacagva közben így már többé nem kérdeznének az tuti 🤣🤣
jan. 10. 02:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!