Magyarországon is működne a kerítés mentes élet a külvárosokban mint Hollandiában vagy az USA-ban?
Napokban azon gondolkodtam mivel virtuálisan szoktam építeni sokszor gondolkodom ezen hogy valójában Magyarországon is működhetne-e így mint pl Hollandiában vagy netán az USA-ban vagy ha néhol előfordul ott is valamilyen elkerítés az is sokkal alacsonyabb
Mert szebb is tudna lenni szerintem!!
Usaban a hatso udvart szoktak elkeriteni. A kerites altalaban alacsony, annyi hogy a kutyat kitudjak engedni.
Mivel Magyarorszagon sok haz ugy epult hogy nincs elokert mert a telekhatarra epitettek, igy eleg furan nezne ki ha csak hatul lenne kerites.
Biztonsagos helyeken mukodik de ott ahol sok a cigany, en nem hagynam az automat az utcan vagy az udvaron kerites nelkul.
Most epitkezünk és nálunk sem lesz kerítés mert arra már nem futja. A szomszédoknál sincs. Mindenki örül, hogy a háza legalább belül annyira elkészült, hogy be tud költözni.
A csókos negyedekben sokan ocsmány betonkeriteseket építettek maguk köré. Ezt is csak azért, hogy a szomszéd ne lásson át.
"Ezt is csak azért, hogy a szomszéd ne lásson át."
NEM "csak azért", hanem pont azért, hogy ne lásson át!!
Tudod vannak akiknek fontos -és szent- a magánélete!
Majd rájössz...
Mondjuk azt, hogy az előkert nincs bekerítve, még el tudnám képzelni. Viszont én azért vágyom kertre, hogy lehessen egy mini veteményesem, legyen hova kiülni enni, hobbizni, esetleg home office alatt. Tehát intim szféra a szabadban.
Amikor volt nyaraló, erre használtuk valamint kínomban az erkélyen próbálom megoldani ezeket.
Totál kerítésmentes kert csak arra jó, hogy dísznek legyen valami, mialatt a lakók bent kuksolnak a házban.
Az előző házamban drótkerítés volt, és a szomszédok állandóan beszélgetni akartak ha megláttak a kertben. Amikor meg éjszakásként reggel hazajöttem és gondoltam, hogy jó idő lévén a kerti nyugágyban alszom ki az éjszakás műszak fáradalmait, akkor a szomszéd átkiabált, hogy mit henyélek olyankor amikor más dolgozik.
Arról már nem is beszélve, hogy mindig lesték, hogy ki jött hozzánk, a kutyájuk meg megugatott a saját kertemben stb...stb...
A mostani házam már körbe van keritve, + magas sövény és tujasor körben.
A szomszédokkal csak az utcán találkozom, és egyik sem tud leselkedni, ha pl. a párom kifekszik napozni a medence mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!