Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Normális, hogy ennyire zajos...

Normális, hogy ennyire zajos a panel élet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb Másfél éve költöztem egy elég zajos környékre. A forgalom zaját sikerült megszokni, de ha becsukom az ablakot, akkor hallom, hogy alattunk a 94 éves néni maximum hangerőn nézi a TV-t, és ez megy kb. este 11-ig. Majd mikor lefekszem aludni, akkor a hálóban azt hallgatom, ahogy a fölöttünk lakó kb. hajnal 3-ig 4-ig nézi a TV-t. Az egész ilyen morajlásban nyilvánul meg.

A 94 éves néni viszont olyan hangosan hallgatja, hogy néha szavak is jól kivehetők, meg az időjárás jelentés előtti zene is jól hallható. A lépcsőházban egyébként úgy hallani a TVjét mintha mellette ülnénk bent a kanapén.

Lehet szólni nekik emiatt, vagy ez teljesen szokványos, minden panel ennyire vezeti a hangot? Arra nem kérhetem őket hogy ne nézzék a TV-t ha ebben lelik szórakozásuk... Meg mégiscsak egy 94 éves hölgyről van szó, aki nagyot hall, gondolom bunkóság szóvá tenni a hangos TVt.

Egyébként homeofficeban vagyok a covid óta, úgyhogy néha elég zavaró tud lenni munka közben is.

2022. febr. 4. 11:55
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%
Ez sajnos panel- függő. Én mindent hallok a felső szomszédoknál- hozzátenném, hogy olyan decibelen kommunikálnak, hogy az lenne a csoda, ha nem hallanám őket... kisgyerek késő este még motorozik, állandó ordibálás, zajongás, dügörgés, puffogás...próbáltam velük beszélni, elnézést kértek, de kisgyerek stb. minden folytatódik ugyanúgy. Nem tudom magam kipihenni, ingerült vagyok állandóan...alsó szomszédot és a mellettem lévőket nem hallom.
2022. febr. 16. 12:32
 22/27 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom utolsó.

Sajnos én is felhergelem magam éjjelente, mikor nem tudok aludni a szomszédok tvjétől.

2022. febr. 16. 23:00
 23/27 anonim ***** válasza:

Oda kell tenni a szekrényre a flexet, bekapcsolni és úgy hagyni. ;)

2022. febr. 17. 09:01
 24/27 A kérdező kommentje:

Jó, alapból ilyen helyre nem költözik az ember, ennyire egyszerű. :)

Itt hál' istennek semmi hasonló nincs, egyszerű panelrengeteg, átlagos panellakókkal, se egy ingatlaniroda, se ügyvédi iroda nincs a szomszédban és ez nagy szempont volt! Direkt ilyet is kerestünk. :D

Eljöttünk, megnéztük, szimpi volt, kivettük.

Azt meg a fene se gondolta hogy a nyanya alattunk kora reggeltől éjszakáig megállás nélkül max hangerőn bámulja az M1-et.

2022. febr. 19. 23:08
 25/27 anonim ***** válasza:
49%

"Jó, alapból ilyen helyre nem költözik az ember, ennyire egyszerű. :)"

Hát nem ennyire egyszerű. Egy lakás, ami lakhatásra lett építve és most lakhatatlan egy nem ideillő dolog miatt. Nekik kell eltűnni, nem nekem. Nem érdekel a jogerős ítélet a bíróságon, én mindent meg fogok tenni azért, hogy a húsbolt elmenjen.

"Eljöttünk, megnéztük, szimpi volt, kivettük" Hétvégén nézhettük csak meg a lakást, akkor nem volt nyitva a húsüzem emiatt nem láttuk. Mi meg megvettük, mert szimpi volt, aztán kiderült, hogy egy élhetetlen pokol. Mi se gondoltuk volna, hogy ilyen lesz.

2022. febr. 19. 23:26
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát akkor tegyen meg mindent a lakóközösség ha valóban élhetetlen.
2022. febr. 20. 01:17
 27/27 anonim ***** válasza:
2022. febr. 20. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!