Normális, hogy ennyire zajos a panel élet?
Sziasztok!
Kb Másfél éve költöztem egy elég zajos környékre. A forgalom zaját sikerült megszokni, de ha becsukom az ablakot, akkor hallom, hogy alattunk a 94 éves néni maximum hangerőn nézi a TV-t, és ez megy kb. este 11-ig. Majd mikor lefekszem aludni, akkor a hálóban azt hallgatom, ahogy a fölöttünk lakó kb. hajnal 3-ig 4-ig nézi a TV-t. Az egész ilyen morajlásban nyilvánul meg.
A 94 éves néni viszont olyan hangosan hallgatja, hogy néha szavak is jól kivehetők, meg az időjárás jelentés előtti zene is jól hallható. A lépcsőházban egyébként úgy hallani a TVjét mintha mellette ülnénk bent a kanapén.
Lehet szólni nekik emiatt, vagy ez teljesen szokványos, minden panel ennyire vezeti a hangot? Arra nem kérhetem őket hogy ne nézzék a TV-t ha ebben lelik szórakozásuk... Meg mégiscsak egy 94 éves hölgyről van szó, aki nagyot hall, gondolom bunkóság szóvá tenni a hangos TVt.
Egyébként homeofficeban vagyok a covid óta, úgyhogy néha elég zavaró tud lenni munka közben is.
Nagyon sajnálom utolsó.
Sajnos én is felhergelem magam éjjelente, mikor nem tudok aludni a szomszédok tvjétől.
Oda kell tenni a szekrényre a flexet, bekapcsolni és úgy hagyni. ;)
Jó, alapból ilyen helyre nem költözik az ember, ennyire egyszerű. :)
Itt hál' istennek semmi hasonló nincs, egyszerű panelrengeteg, átlagos panellakókkal, se egy ingatlaniroda, se ügyvédi iroda nincs a szomszédban és ez nagy szempont volt! Direkt ilyet is kerestünk. :D
Eljöttünk, megnéztük, szimpi volt, kivettük.
Azt meg a fene se gondolta hogy a nyanya alattunk kora reggeltől éjszakáig megállás nélkül max hangerőn bámulja az M1-et.
"Jó, alapból ilyen helyre nem költözik az ember, ennyire egyszerű. :)"
Hát nem ennyire egyszerű. Egy lakás, ami lakhatásra lett építve és most lakhatatlan egy nem ideillő dolog miatt. Nekik kell eltűnni, nem nekem. Nem érdekel a jogerős ítélet a bíróságon, én mindent meg fogok tenni azért, hogy a húsbolt elmenjen.
"Eljöttünk, megnéztük, szimpi volt, kivettük" Hétvégén nézhettük csak meg a lakást, akkor nem volt nyitva a húsüzem emiatt nem láttuk. Mi meg megvettük, mert szimpi volt, aztán kiderült, hogy egy élhetetlen pokol. Mi se gondoltuk volna, hogy ilyen lesz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Nem tudunk semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!