Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek mikor fogja...

Szerintetek mikor fogja elérni a magyar lakosság 10%-át a muszlimok aránya?

Figyelt kérdés
mennyi idő kell nekik szerintetek?
2022. febr. 3. 05:00
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Ez akkora baromság, hogy a patkánnyal hasonlítod össze a disznóhúst. Ezt vajon a japánok is tudják? Akkor miért ők veszik a legtöbb mangalicát? Egyébként a saját szememmel láttam, ahogy az egyik arab gyrosozóban az egyik néger bevándorló, hogyan vette ki a gyroshús-sütő alól a ki tudja mióta döglött patkányt és dobra ki a kukába.

Tehát, hogyha én elmegyek egy étterembe Mo-n és disznó húst eszem, akkor én érezzem úgy, hogy mondjuk az egy asztalnál ülő muszlim migráns bevándorlót ez zavarhatja. A nagy lóf@szt, mindek jönnek ide? Ha oda megyek hozzájuk akkor megértem, hogy panaszkodnak, hogy miért eszem disznóhúst. Én se fogom az iszlamisztáni Tesco-ban kiverni a balhét, hogy egyáltalán miért nem lehet vásárolni disznóhúst és sört. Nekem a magyarságom részre, hogy pl.: húsvétkor sonkát eszem tormával és hogy ha akarok akkor alkaholt iszom. Nehogymár miattuk ezt ne tegyem meg a saját hazámban.

2022. febr. 4. 21:50
 22/40 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezőnél elszállt a rendszer elég rendesen.
2022. febr. 4. 23:08
 23/40 anonim ***** válasza:

"Ez akkora baromság, hogy a patkánnyal hasonlítod össze a disznóhúst."

Te annyira idióta vagy hogy nem tudod milyen állatot eszel? A disznó szó szerint mindenevő. Még a saját ürülékét is megeszi. Lehet még a patkány sem tenne ilyet.

"Tehát, hogyha én elmegyek egy étterembe Mo-n és disznó húst eszem, akkor én érezzem úgy, hogy mondjuk az egy asztalnál ülő muszlim migráns bevándorlót ez zavarhatja. Nehogymár miattuk ezt ne tegyem meg a saját hazámban."

Ki mondott ilyet? Ki mondta hogy nem tehetsz ilyet? :) Látom agyadra ment a kormánypropaganda. Ahogy mondtam hülyékre nincs jó hatással.

2022. febr. 4. 23:20
 24/40 A kérdező kommentje:

Jártam már így, amikor a muszlim ferde szemmel nézett rám evés közben, illetve úgy is, amikor az egyik muszlim cserediák próbált lebeszélni arról, hogy sört vegyek. Ezek itt történtek Magyarországon.

Az, hogy a disznó mennyire mocskos vagy nem, az szerintem mellékes és szerintem Magyarországon mindenkinek joga van, ahhoz, hogy kénye-kedve szerint akkor egye, amikor akarja.

2022. febr. 5. 01:15
 25/40 anonim ***** válasza:

Valamiért az erősen hívők mindig szükségét érzik annak, hogy a többi tudatlant a szerinte jónak vélt útra térítse.

És ez a része az, ami számomra elfogadhatatlan. Mindegy, hogy muszlim, vagy hitgyülis, vagy világvégeváró, vagy vegetáriánus, stb. Ha ez a rész kimaradna, akkor szerintem mindenki sokkal elfogadóbb lenne - hiszen a másik fél is elfogadja hogy másként látom a világot.

Mindig is azt mondtam, hogy amig valaki a négy fal között hiszi a hitét és nem kezd el téríteni, addig minden oké. A baj akkor kezdődik, amikor meg akarja osztani a hitbéli dolgait másokkal. Ennek durvább formája amikor nemcsak megosztja, hanem rá is akarja kényszeríteni. És van persze a fanatikus, aki mások életét sem rest elvenni csakcsupán azért mert azok mást gondoltak. De a dolog gyökere ott van, hogy neki nem elég a saját hite belülről magában, hanem ez kikívánkozik. Itt, ezen a ponton kellene szabályozni törvényileg, hogy ne

2022. febr. 5. 08:11
 26/40 anonim ***** válasza:

"Jártam már így, amikor a muszlim ferde szemmel nézett rám evés közben, illetve úgy is, amikor az egyik muszlim cserediák próbált lebeszélni arról, hogy sört vegyek. Ezek itt történtek Magyarországon."

Orvosok is megpróbálnak lebeszélni az alkoholról és a disznóról. Ez nem zavar téged?

"és szerintem Magyarországon mindenkinek joga van, ahhoz, hogy kénye-kedve szerint akkor egye, amikor akarja."

Ki mondta hogy nincs?

"Az, hogy a disznó mennyire mocskos vagy nem,"

Te tényleg nem tudos hogy mit eszel? A disznó a legmocskosabb állat. Mindent megeszik még a saját ürülékét is. Te pedig egy ilyen állat húsát eszed meg.

2022. febr. 5. 09:26
 27/40 anonim ***** válasza:
91%

"Te tényleg nem tudos hogy mit eszel? A disznó a legmocskosabb állat. Mindent megeszik még a saját ürülékét is. Te pedig egy ilyen állat húsát eszed meg."

A legmocskosabb mégis a répa meg a burgonya. A mocskos dzsuvás földben van benne. Sok esetben állati ürüléket is pakolnak fölé. Vagy ennek mű változatát. Te pedig ilyen növény belsejét eszed meg.

Btw láttam csirkét már miközben másik csirke húsát csipkedte, ette. Vagy épp a trágyakupacból keresgélt magának enni. De ezek biocsirkék, egy telepen, ahol több ezer csirke van amit vágásra tartanak ott biztos késsel villával terített asztalról eszegetnek.

Ne légy naiv 26-os a fentiek mentén. És főleg ne erőltesd az elképzeléseid másokra. Az oké, ha te úgy gondolod, ahogy. Még az is rendben van, ha megosztod azt, hogy te hogyan gondolod. De ne akard a másik embert megváltoztatni olyan megaláztató mondatokkal hogy "te tényleg nem tudod mit eszel?" Ezzel azt sugallod, hogy te bizony sokkal jobban tudod és bizony érdemes lenne rád hallgatni. Pedig fogadd el, hogy a tied is csak egy vélemény, nem pedig egy abszolút igazság.

2022. febr. 5. 09:44
 28/40 anonim ***** válasza:

"A legmocskosabb mégis a répa meg a burgonya. A mocskos dzsuvás földben van benne. Sok esetben állati ürüléket is pakolnak fölé. Vagy ennek mű változatát. Te pedig ilyen növény belsejét eszed meg."

Ez egyáltalán nem igaz. Trágyázzák a földet de még a vetés előtt. Nem akkor mikor a termést begyüjtik. Szóval nem a répára öntik az ürüléket.

"Btw láttam csirkét már miközben másik csirke húsát csipkedte, ette. Vagy épp a trágyakupacból keresgélt magának enni. De ezek biocsirkék, egy telepen, ahol több ezer csirke van amit vágásra tartanak ott biztos késsel villával terített asztalról eszegetnek."

Lehet a csirke sem a legtisztább de ezerszer tisztább a disznónál. Egyébként is a csirkéket normál esetben magokkal, tápokkal etetik. A disznókat meg sok esetben moslékkal. Sőt, a levágott állatok fel nem használható belsőségeivel és hadd ne részletezzem.

"És főleg ne erőltesd az elképzeléseid másokra. Az oké, ha te úgy gondolod, ahogy. Még az is rendben van, ha megosztod azt, hogy te hogyan gondolod. De ne akard a másik embert megváltoztatni olyan megaláztató mondatokkal hogy "te tényleg nem tudod mit eszel?" Ezzel azt sugallod, hogy te bizony sokkal jobban tudod és bizony érdemes lenne rád hallgatni. Pedig fogadd el, hogy a tied is csak egy vélemény, nem pedig egy abszolút igazság."

Akkor kérdezz meg egy orvost hogy a csirkehúst javasolja vagy a disznóhúst. Aztán kérdezed meg hogy szerinte az a jobb ha egyáltalán nem iszol alkoholt vagy ha iszol. Szóval de, amit leírtam tudományos tényeken alapuló abszolút igazság.

2022. febr. 6. 00:19
 29/40 A kérdező kommentje:
Te meg kérdezz meg egy orvost arról, hogy mennyire tartja elfogadhatónak, hogy egy férfinek 4 felesége legyen, illetve, hogy a nők csakis fekete burkában közlekedjenek.
2022. febr. 6. 00:44
 30/40 anonim ***** válasza:
A 4 feleség opció az iszlámban és a nehéz helyzetbe került nők megsegítését célozza tehát szociális funkciója van. A fekete bukra pedig nem az iszlám előrása. A legtöbb muszlim országban nem is előírás.
2022. febr. 6. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!