Kulcson milyen a közbiztonság?
Figyelt kérdés
Aki Kulcson vagy arra felé lakik, vagy ismer olyat, csak az írjon.
Sok a cigány?
Igaz hogy házak omlanak a folyóba?
2022. jan. 28. 02:26
2/8 anonim válasza:
Kulcskérdés, hogy zárni kell az ajtókat.
3/8 anonim válasza:
Az a hely kezdi beadni a kulcsot.
4/8 anonim válasza:
A műszaki részére: a házak elenyésző kis része van a löszfal tetején, ahol ilyen omlás előfordulhat.
Az etnikumi részére: hát nem annyira rossz a helyzet, mint Ercsiben... De ez nem tudom, mennyire pozitív neked...
5/8 anonim válasza:
Csak akkor jó ha összeolvad Zár községgel 🤣
6/8 anonim válasza:
Olyan mint Lakaton.
Mindenki zár mindent.
7/8 anonim válasza:
lol mivan? xD lepontoz a sok kis rétinéger :D
8/8 anonim válasza:
Én Kulcson keresnék valakit a temetőben, de marha messze lakunk onnan, nem szeretnék potyára menni. Van esetleg a kulcsi temetőnek egy adatbázisa, vagy tudja valaki, hogy melyik temetkezési vállalathoz tartozik? Az önkormányzat anyakönyvi osztályának már írtam, a válaszukat várom, de azon kívül, hogy megtudom, hogy valóban ott volt-e az elhunyt utolsó lakhelye, azt valószínűleg nem fogják tudni megmondani, hogy ott is temették-e el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!