Dobogókőről lehet látni szabad szemmel a Magas Tátrát?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy Dobogókőn kirándulok,a hegytetőről nézem a kilátást,és velem szemben ott van a Tátra,igaz csak kicsiben,mert messze van, láttam a havas hegycsúcsokat is rajta.Aztán felébredtem.De ez akár a valóságban is megtörténhetett volna?Hogy fölmegyek Dobogókőn a hegytetőre és velem szemben ott a Tátra?2022. jan. 31. 10:34
1/7 anonim válasza:
Legfeljebb az Alacsony-Tátrát... Galyatető környékéről szépen lehet látni tiszta időben.
2/7 A kérdező kommentje:
Ma lehet fölmegyek a Normafára hátha onnan is lehet látni valamit a Tátrából.Csak be van borulva most itt Pesten.
2022. jan. 31. 10:50
3/7 anonim válasza:
Szerintem ma olyan idő van, hogy örülj ha a János-hegyet látni fogod... :)
4/7 anonim válasza:
Győződj meg róla. Elvileg ebben a videóban a Magas Tátrát láthatjuk:
5/7 anonim válasza:
Persze csak tiszta és napos időben lehet látni. ( Pedig 180km ez a bizonyos távolság)
6/7 anonim válasza:
Normafa csak 400 valahány méter☺ onnan pest végét se látod.
7/7 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!