Fiatal felnőtt társaim, ti hol éltek ilyen fiatalon saját ingatlan nélkül? Elégedettek vagytok?
Azért teszem fel a kérdést, mert a barátommal előreláthatólag meg egy jó másfél évig nem tudunk összeköltözni. Éltem mar albérletben, négy lakotarssal, meg így is necces volt az ára, mármint nem éreztem hogy megéri. A szüleimmel se szeretnék élni ennyi idősen. Én otthon már nem érzem jol magam, de a lakótársak miatt egy albérletben sem feltétlenül, (nagyon rossz tapasztalatom van mondjuk) még ha szabadabb is lehetek mint otthon. Az egyetem alatt kollégista voltam, ott nagyon szerettem a szobatarsaim, viszont azóta mindenki szétszéledt. Nektek is volt, hozzám hasonlóan, ilyen kiábrándultság érzés? Ti hol laktok, hogyan oldjatok meg a lakhatási kérdést?
24/L
Kicsit több mint egy hónapja költöztem albérletbe egyedül,előtte anyummal és a testvéremmel éltem.Csak 50 km-re találtam munkahelyet egy évvel ezelőtt és már sokalltam a bejárást így ide költöztem.
Elégedett vagyok,jó állapotban lévő,1,5 szobás,központi elhelyezkedésű albérletet találtam alacsony áron(nagyobb vidéki városban).Anyagilag kb ugyanúgy jövök ki mint előtte az SZJA támogatàs miatt és nemsokàra kapok fizetésemelést is.
22/F
Sajnos egyenlőre itthon a szüleimnél. Egyedül szinte képtelenség fenntartani egy albérletet Pesten.
21/L
Ugyanígy érzek én is, mint te és szintén 24/l.
De itthon lakok, 2 szintes házban, és nagyon szeretek családommal lenni, de jó lenne egyedül lakni, függetlennek lenni kicsit, és hétvégente hazajönni.
Viszont kapcsolatom sincs, tanulok, szóval... ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!