Lakásvásárlásnál hogyan lehet kiszűrni azt, hogy milyenek a szomszédok?
Kulonbozo idopontokban elmesz az adott hazhoz, esetleg beszelsz magukkal a szomszedokkal.
De az a helyzet baratom, hogy nem nagyon tudod kiszurni, mert ha elkoltoznek 2 honap mulva, helyukre meg egy 10 fos, allandoan mulato csalad jon, beszoptad. Ez egy kockazat, ez van.
Azert nyilvan a haz ara illetve a kornyek megmutatja, hogy milyen tipusu emberek laknak ott. Nyilvan ha 50 millios hazat veszel, keves esely van arra, hogy putrisok koltozzenek a szomszedba, mivel az egy draga kornyek.
De hulyek mindenhol vannak, ezt nem tudom, hogy lehet kikuszobolni. Sehogy :D
Bekopogsz valahova vagy megkeresed a közös képviselőt és megkérdezed. Annak, aki el akarja adni a lakást, nem érdeke őszinte véleményt mondani, de más simán megmondja a tutit.
Anno az új munkahelyemmel kapcsolatban kerestem meg így embereket linkedinen. Tökéletes, valós képet adtak a helyről.
Nagyjából sehogy.
Én azt láttam, hogy mindig kint cigizik valaki a közös előtérben ahonnan az én és a szomszédom lakása nyílik. Néha már gondolkoztam, hogy megszámolom, hányan is vannak, mert laknak a lakásban úgy, hogy 1 pár, kisgyerekkel, nagy dög kutyával, meg kiadják a másik 2 szobát amibe 2 másik srác van.
Az egyik srácot azóta nem is láttam, és közben az is kiderült, hogy ezek mind egytől egyig bérlők és a tulaj valami külföldön élő akárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!