Lakásvásárlás előtt hogyan lehet megismerni a szomszédokat?
Ne akarj jóba lenni a szomszédokkal, minden szart kölcsön fognak majd kérni, ha meg nem tudod kölcsönadni (mert az a munkaeszközöd) akkor vérig sértődnek és nem is köszönnek többé.
Szomszédnak -jó napot- és ennél közelebbi kapcsolatot nem szabad kialakítani.
Szabályozás biztosan nincs Magyarországon, miszerint alá kellene írni a szomszédoknak.
Esetleg, ha elővásárlási joga volt arról mondhatott le, de azt sem kötelező a vevő jelenlétében megtenni.
#4 ugye ez vicc volt?
Én mondjuk nem csengetnék be hozzájuk, de mindenképpen többször, jó alaposan körülnéznék a környéken, és figyelnék alaposan, akivel lehet, szóba elegyednék, valami ürüggyel, mert nem biztos, hogy mindenhol mindenki mindent elpletykálni. Amúgy a kocsma is jó ötlet (csak én nőként ezt úgy nem annyira). A kisbolt a környéken, ha a környékről akarsz infót. Kezdeményezel valami beszélgetést. Szerintem (tapasztalom) egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a szomszéd. Nagyon meg tudja keseríteni az ember életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!