Sziasztok. Panelházban lakók.Mellettem lakik egy ANYUKA MEG GYERMEKE.
ESTE 11 KOR PORSZÍVÓ HANG.
MAJDNEM EGÉSZ ÉSZAKA SÍR. 4-5 ÓRA FELE HADJA ABBA. HAZA JÖVÖK A LAKÁS AJTÓM ELÉ VAN TOLVA A BABAKOCSI. LIFTBEN HA BENT VANNAK A BABAKOCSIVAL NEM LEHET ELFÉRNI. MIÊRT NEM SÉTÁL LE A HETEDIKRÖL? OLYAN IS VAN HOGY, MIKOR MENNEK VALAHOVA NEKI TOLJA AZ AJTÓNAK A BABAKOCSIT. SZOLJAK A HÁZ KÊPVISELŐNEK? VAGY MONDJA MEG AZ ANYUKÁNAK HOGY HALKÍTSA LEJJEBB A GYEREKET?
Ha sir a gyerek jatssz halk konolyzenet,hatha arra elalszik. Kisgyerekeknel eddig nekem mindig segitett a lagy lassu zene bekapcsolasa.
A babakocsi nekitolasa egyszeru faradtsag. Figyelmetlenseg. Sajnos a mamit is farasztja a sajat gyereke.
2021. dec. 28. 11:20
12/18 anonim válasza:
Vagy költözz el tanyára 😉 nem kell a liftre várnod nagysága, és füldugó sem kell
2021. dec. 28. 11:21
13/18 anonim válasza:
Ennek beragadt a kepszlokkja, vagy mi a franc? 😆
2021. dec. 28. 11:30
14/18 anonim válasza:
12es vagy a nő a purgyéval is leköltözhetne ahol az éjszakai bömbölés nem zavarná a többi lakót
2021. dec. 28. 12:13
15/18 anonim válasza:
Vagy megszoksz vagy megszöksz.
Szép is lenne ha én azért költöznék el mert van EGY szomszéd akit zavarok....
2021. dec. 28. 12:16
16/18 anonim válasza:
15ös honnan tudod? És gondolom a nő visítva szaladná át ha az édesbabucika a kérdezőtől nem tudna aludni mondjuk.
2021. dec. 28. 12:19
17/18 anonim válasza:
Legyél megértőbb. Néha kérdezd meg, nem segíthetek levinni-felvinni valamit? Azt elejtheted,hogy bizony, hallottam, biztos nem aludt sokat az éjszaka, mert a baba sokat sírt. Ekkor megkérdezheti, hogy Miért, hallotta? Igen, eléggé áthallatszik. - és akkor biztos magától is fog tenni ellene, ha tud. De ezt neked is el kell viselned, vagy menj el a panelből, én vidékre mennék, egy panel áráért már vidéken kaphatsz egy kisebb házat. Ja, és szomszéddal két d.
2021. dec. 29. 12:47
18/18 anonim válasza:
Őszintén, nem biztos, hogy trollkodik. Főiskolás koromban albérletben laktam, aztán a szomszédban egy idős nő lakott a kb. 40 plusszos fiával. Egyfolytában veszekedtek, én meg a mellettük lévő szobában laktam, minden áthallatszott. Tanuljál meg aludjál így... Hajnalban többször arra ébredtem fel, hogy valaki csapkodja valamilyen ruhás szekrénynek az ajtaját. Hol kinyitja, hol becsapja, aztán ez így vagy fél óráig. Ha nem idéztek valamilyen kopogószellemet vagy mumust, akkor volt baj a haja alatt mindkettőnek. Szóval ezek után már bármit elhiszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!