Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak a szomszédal?

Mit csináljak a szomszédal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Panelházban lakók.Mellettem lakik egy ANYUKA MEG GYERMEKE.

ESTE 11 KOR PORSZÍVÓ HANG.

MAJDNEM EGÉSZ ÉSZAKA SÍR. 4-5 ÓRA FELE HADJA ABBA. HAZA JÖVÖK A LAKÁS AJTÓM ELÉ VAN TOLVA A BABAKOCSI. LIFTBEN HA BENT VANNAK A BABAKOCSIVAL NEM LEHET ELFÉRNI. MIÊRT NEM SÉTÁL LE A HETEDIKRÖL? OLYAN IS VAN HOGY, MIKOR MENNEK VALAHOVA NEKI TOLJA AZ AJTÓNAK A BABAKOCSIT. SZOLJAK A HÁZ KÊPVISELŐNEK? VAGY MONDJA MEG AZ ANYUKÁNAK HOGY HALKÍTSA LEJJEBB A GYEREKET?

2021. dec. 28. 06:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Ugye most csak trollkodsz?
2021. dec. 28. 06:18
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

"MIÊRT NEM SÉTÁL LE A HETEDIKRÖL?"

O nyilván azért nem, mert elég nehéz egy csecsemőt és egy babakocsit egyszerre cipelni. De te miért nem setalsz liftezes helyett?

2021. dec. 28. 06:39
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

:D sírtam a röhögéstől!

Köszi, kérdező!

Feldobtad a napom!

2021. dec. 28. 06:56
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Én megértem, hogy zavaró. Viszont jogilag semmit, de abszolút semmit nem tudsz tenni. A további bosszankodás elkerülése érdekében vagy add el a lakást és vegyél kertesházat, vagy fektess be extra hangszigetelésbe.
2021. dec. 28. 06:57
 5/18 anonim válasza:
90%

Vicces vagy kérdező....

Ja, nem. 😟

2021. dec. 28. 06:58
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

A lesétálóssal túltoltad!

Nyilván jelentettem is h csak provokálni jöttél

2021. dec. 28. 07:19
 7/18 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Valószínűleg a kicsi beteg, a porszívó az orrszíváshoz kell. A babák nem tudnak még orrot fújni, ezért a váladékot le kell szívni az orrukból egy speciális csővel, amit a porszívóhoz kell csatlakoztatni.

A babakocsival lavírozni nem könnyű. 2 kereke bolygókerék, az alja általában meg van pakolva nehéz dolgokkal. A hetedikről gyerekkel együtt levinni nagyon veszélyes lenne gyalogosan. 1-2 emelet még csak-csak, de hétnél már esélyes egy esés, mert nagyon rossz fogás van rajta, a lépcsőházak meg kanyarognak. Neked egyszerűbb leszaladni, ha még nem vagy isiászos nyugdíjas.

Az a nő, aki szidsz, szintén nem alszik éjszaka a gyerektől. Akár évekig. Nyilván ha tehetné, nyálát csorgatva, mélyen aludna, mint te. Nem tehet róla, ha a gyereke nem alszik. Nekem két gyerekem van, kb 6 évig szinte alig volt éjszaka, amikor nem kellett felkelnem. Tudom, én vállaltam, de ettől még nem válik könnyűvé.

Ezek olyan tények, amit ismerned kell ahhoz, hogy könnyebben elfogadd.

Megértem, hogy ideges vagy emiatt és ez szülte a kérdésed. Nekem volt olyan szomszédom, aki minden áldott éjjel fütyörészett (panel, mindent hallani). Volt olyan este, hogy azt hittem, felrobban a fejem, annyira felidegeltem magam :D

Az éjszakai sírással kapcsolatosan inkább ne szólj, nem tud mit csinálni. De arra szépen megkérheted, hogy a babakocsival ne üsse az ajtót és a sajátja előtt tárolja. Ezek jogos dolgok.

2021. dec. 28. 07:35
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Az a baj, hogy a sztoriban mindketten tuskók vagytok :D te is, és a szülő is.
2021. dec. 28. 08:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. mostantól gyalog megyek le. Füldugoval alszok.
2021. dec. 28. 08:57
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azért még egyszer majd menj át és kérd meg hogy halkítsa le a gyereket...
2021. dec. 28. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!