Milyen ezekben az ujabb par éve épült 3-4 lakásos társasházakbam élni? Se nem panel senem családi, valahol a kettő között? Van pici kert, de alattunk masok laknak
Egy részt az új házakat könnyebb tisztán tartani, és ha nincs belőle kispórolva az anyag, akkor kevesebb a nyűg vele mint egy régivel.
Az együttélés meg olyan amilyen, függ attól kit fogsz ki. Van aki pl unokatestvérekkel bútorozik így össze, és a gyerekek együtt játszanak, könnyebb rájuk nézni.
Ha viszont szăr a viszony, az nagyon rossz.
Nálam minden az áthalláson dől el. Ha vékonyak a falak akkor tök mindegy rakás szar.
A szomszéd lehet iylen is meg olyan is, de ha rendes falak vannak akkor azért túl sokat nem lehet érzékelni belőle, de szerintem ez az igazán ritka.
Ha közös a kert, akkor azt úgyis kisajátítja valamelyik és csak a vita van belőle. Mindent nagyon szigorúan kell leszabályozni, hogy ne legyen konfliktus.
(Ki mennyit használ a kertből, miért gazol, miért nem gazol, miért megy ki, miért kutya, ki söpör levelet, ki lapátol havat, mikor tolják ki a kukát... lehetne még sorolni.)
Én faluról költöztem egy ilyen 5 lakásosba, volt erkélyünk is, 2 hely autónak, tároló, eleve kisfalu volt, így nem volt nagy nyüzsgés.
De már az zavart ha kimentem a folyosóra és jött vele szembe egy idegen.
3 hónap után megutáltam és hazajöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!