Az amerikai társasházakban miért csinálnak a lakásokban a lépcsőházra néző ablakot?
Sokkal nyitotabbak és kevésbé félnek.
Anyám is sikongató rohamot kapna ha észrevenné nincs lehúzva a redőnye és kint már sötét van. Annyian akarják megbámulni az ablakon keresztül.
Ha elolvasod, meglátod, hogy nem mindenhol divat elrejtőzni a lakásban.
Én Angliában élek, és ha sétálok este a városban, akkor minden harmadik lakásba belátni, hogy éppen főznek vagy esznek a konyhában, olvasnak vagy tévéznek a szobában, valaki kutyát etet, beszélgetnek, tesznek-vesznek, satöbbi. Itt sem divat az ablakokra függönyt rakni, jó ha minden második lakásban van függöny az ablakon. Ez nagyon meglepő volt számomra mikor kijöttem, hogy egyszerűen nem érdekli őket, hogy ki mit lát a magánéletükből.
Hogy a lépcsőházra néz-e ablak, azt nem tudom, mert nem laktam/jártam még társasház lépcsőházában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!