Ti laknátok Los Angeles, Hollywood Hills kerületében?
Amerikaban?
Isten ments xd
Szar hely szar orszag...
Nem!
Egyreszt, Hollywoodban iszonyatos a forgalom. A reggeli/delutani csucsforgalmat az ide latogato turistak csak nehezitik! A smog veszett eros, foleg nyaron! Ha nem tunt volna fel, ezen a reszen a hazak egymas szajaba ernek. Egy hangosabbat fingasz es a szomszed atkoszon.
Ha valami gond van (betores, autobaleset stb) idobe telik mig a mentok/rendorseg kier, illetve ha lezarjak az utcaszakaszt peldaul nyomozas /romeltakaritas miatt, akkor orakig se ki se be. A foldrengest pedig inkabb nem is emlegetem.
Eltem Hollywoodban, nem ezen a reszen de innen nem messze, ugyhogy tudom mirol beszelek, nemcsak legbol kapott/filmbol szerzett infoim vannak.
Nem tudom neked mi a hangulatos, de Santa Monican, Beverly Hillsben szazszor hangulatosabb helyeket talalni, ha mar annyira Los Angeles es kornyeke vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!