Az angol kultúrát ti szeretitek?
Itt mindenki olyan beképzelt és pökhendi. Olyan sokat képzel magáról, az ego a fellegekben.
A külföldieket meg ugye utálják zsigerből.
Ki lehet itt bírni hosszabb távon?
Mi a véleményetek?
Kérdező, azon még nem gondolkoztál, hogy benned van a hiba? Ne haragudj, de borzasztó ostoba dolog úgy hozzáállni egy dologhoz, hogy egy komplett nemzettel van a probléma. Erre csak ráerősít amit a japánokról írtál, holott az olaszok és írek mellett szerintem az egyik legbarátságosabb nép. No persze akkor (és ez minden nemzetről elmondható), ha te magad is barátságos és nyitott vagy. Szerintem belőled ez hiányzik és ez szüli a problémáidat.
26/N
11
Egyébként ha csinos fiatal nő vagy akkor nem annyira barátságtalanok. Elég sok fiatal szép kelet-európait látok angol pasival.
Hidd el, nem a korom vagy a külsőm miatt tudtam beilleszkedni. Ahelyett, hogy kifogásokat keresnél mi lenne, ha számításba vennéd a lehetőséget, hogy veled van a probléma és nem komplett nemzetekkel? Ne vedd magadra, de a hozzászólásaidat olvasva én is messziről elkerülnélek.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!