Az angol kultúrát ti szeretitek?
Itt mindenki olyan beképzelt és pökhendi. Olyan sokat képzel magáról, az ego a fellegekben.
A külföldieket meg ugye utálják zsigerből.
Ki lehet itt bírni hosszabb távon?
Mi a véleményetek?
En 10 eve itt elek, nem ilyen tapasztalataim vannak.
Maradok is, szoval sztem ki lehet birni.
Kulfold nem mindenkinek valo.
S sztem a magyarok sokkal inkabb idegengyulolok.
1
Vannak barátaid? Társasági életed? Boldog vagy?
Vagy csak a pénzért?
Vannak barataim, vegyesen minden nemzetisegu. Az elso par evben inkabb csak mas nemzetekbol, de szinten bevandorlok. Ma mar angolok is vannak. A munkahelyemen en vagyok az egyetlen kulfoldi. Elfogadtak/befogadtak.
En nagyon szeretek itt elni, igen, boldog vagyok.
Miota vagy itt? Irhatsz privatot is, ha gondolod.
3
Én már 10 éve dettó. Örvendek, hogy bejött az élet neked! Nekem khurva magányos, élményektől mentes!
Az Egyesült Királyságban élek és kifejezetten szeretem az angolszász kultúrákat, a skandináv és olasz mellett a kedvenceim közé tartoznak. Nem is olyan rég meghívtak egy ilyen témájú kutatásra és életre szóló élmény volt.
Nekem ugyanolyan tapasztalataim vannak, mint a #1-es + #3-as válaszolónak, annyi különbséggel, hogy már az első naptól kezdve voltak brit barátaim. Sokkal inkább a magaménak érzem, mint Magyarországot valaha.
Ha magányos és unalmas életed van, az elsősorban a te hibád, hiszen legnagyobb részt rajtad áll, hogy mit hozol ki a dologból. Ha te ilyen gyűlölködve fordulsz feléjük, mégis miért fogadnának be?
26/N
#1-es #3-as vagyok. Egy baratnom 2 hete koltozott haza 7 ev utan, mert maganyos volt, s hianyzott a csalad.
Tenyleg nem mindenkinek valo a kulfoldi let, ha szenvedsz, gondolkodj el a hazakoltozesen.
7
Igen. Angliában talán a Japán után a legnehezebb ismertségeket kötni. Rettentő ridegek, batáságtalanok, érdektelenek. Nem is tudom ember hogy tud így létezni. Talán hiányzik belőlük az ezekért felelős agyi központ, nem tudom. Egyébként én magam elég szívós túlélőnek tartom, de 10 év rajtam való átnézés után már kezd kicsit sok lenni ez az egész. Kezdem magam úgy érezni mint valami utolsó szhar ember emiatt. Mintha mindenki kerülne. Vagyis egész biztosan kerülnek de nem az én hibámból hanem mert Kelet-Európában születtem. Ennyi az én hibám. Utálatos ez az idegengyűlölet. Ami vicc az pedig az, hogy a kelet-európait jobban megvetik mint az indiait, arabot vagy feketét.
En ezzel egyeltalan nem ertek egyet. Elhiszem, h neked ezek a tapasztalataid, de nem tudom alatamasztani. Sosem kaptam lenezest, sot.
A mostani munkahelyemen imadjak a magyarokat peldaul. Rloztem dolgozott itt 2, mar nem voltak itt, mikor jottek. De agyon ficsertek oket, milyrn jol dolgoznak, meg "lovely people".
Amugy a 26N-vel egyetertek abban, h te nem csinalsz vmit jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!